Pensiunea Carmen – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu pensiune in timisoara

 
Pensiunea Carmen este o constructie noua realizata cu un program Sapard, indeplineste toate standardele UE si este situata la 2,5 km de centrul Sibiului (7 min cu masina), pe dealul Gusterita, avand o spectaculoasa panorama asupra orasului Sibiu si a muntilor Cindrel, Lotrului si Fagaras. Spre deosebire de majoritatea pensiunilor din Sibiu, care sunt case […]

Pensiunea Carmen – Sibiu


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. Bogdan
  2014-04-14
  16:32:18

  Atentie mare cu aceasta pensiune. NU RECOMAND! Pozele sunt frumoase dar familia care este proprietara este ciudata. Cat am stat acolo s-au certat cu toti clientii.
  ĂŽn baie nu mergea nici dusul, nici apa la wc.
  Si atentie mare la ce mancati, ca nu au autorizatie DSV, acolo gateste o batrana care numai Dumnezeu stie cat de bolnava este.

   
 2. Gheorghe Florin
  2012-08-28
  23:06:38

  Daca vii in Sibiu nu te caza aici!
  Eu am avut surprize neplacute.
  -La prima vizita a fost cum a fost: am stat la o tripla si o dubla (de familie mare cu multi copii). La camera tripla existau dotari (automat de cafea, cuptor de microunde etc) ce nu ai cum sa le folosesti neavand nici o priza disponibila. LA televizor si firgider exista un prelungitor cu defectiuni ce facea ca functionarea sa acestora sa fie cu intreruperi si periculoasa (scantei electrice)
  Am crezut ca sunt doar scapari la care am gasit scuze chiar daca nu erau pardonabile...
  - Dar la la a doua vizita la doar cateva zile distanta ....! Am rezervat un apartament si o dubla si am primit doua duble cu pat suplimentar (amandoua la mansarda - camere mici si inghesuite.) Toate camerele nu au aer conditionat. Asta la 4 stele!!!!
  NU mai zic ca acum pretul se modificase ("Nu mai este valabila promotia din momentul rezervarii!")
  In Camera cu nr 1 tocul usii era stricat, capacul de la WC rupt (atentie! PERICOL! Serios!!!), usa de la minibar atarna dupa o reparatie de mantuiala, iar frigiderul face un zgomot ifernal.
  Mie, cazarea la Pensiunea Carmen mi-a stricat TOT concediul!

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>