Pensiunea Casa Berbecilor – Moieciu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare moieciu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare rucar bran moieciu pensiune in moieciu

 

Pensiunea Casa Berbecilor - Moeciu

Pensiunea Casa Berbecilor este situata in localitatea Moieciu de Jos, foarte aproape de legendarul  Castel Bran (2000m) si la 150 m fata de soseaua principala DN73, Brasov-Pitesti.
Construita in 2007 si intrata in circuitul turistic in ianuarie 2008, pensiunea Casa Berbecilor ofera o imbinare de rustic si modern, atat in interior cat si in exterior. Decorurile din piatra si lemn, in tonuri calde si placute, creaza o atmosfera intima si foarte primitoare.

Capacitate de cazare:
5

Album foto Pensiunea Casa Berbecilor – Moeciu

Facilitati cazare Pensiunea Casa Berbecilor – Moeciu


Harta zonala Pensiunea Casa Berbecilor – Moeciu

Descriere Pensiunea Casa Berbecilor – Moeciu
Pensiunea este clasificata la categoria de trei margarete, fiind dotata conform standardelor europene in vigoare. Capacitatea de cazare a pensiunii este de 10 locuri, in 5 camere duble, dotate cu bai proprii, TV si terase.
Casa Berbecilor dispune de un salon spaţios, bucatarie si spatiu de luat masa complet utilate , două terase mari, minipiscina cu hidromasaj, masa de billiard, biciclete.
Gradina spatioasa  include parcare proprie si are amenajat un foisor cu gratar in aer liber. De pe terasa camerei tale si a mansardei  puteti admira peisajul montan si asculta susurul raului Zbarcioara.
Casa Berbecilor va sta la dispozitie tot timpul anului, intr-o zona de munte linistita cu aer proaspat si reconfortant. Pensiunea este pretabila pentru inchiriere in regim rezidential, precum si pentru weekend-uri si vacante.

Va puteti relaxa in cadrul pensiunii cu:
– Minipiscina cu hidromasaj
– Masa de biliard
– Foisor cu gratar in curte
– Leagan rustic din lemn
– Biciclete
– Carti de joc, table, sah, rummy
– Sanii in sezonul rece

Atractii turistice
Asezat in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Branul este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare.
“Branul este o statiune climaterica deosebita, un centru national al turismului rural, ecologic si cultural in plina dezvoltare, avand un numar anual semnificativ de turisti din toate colturile lumii.
„Castelul Bran”, supranumit si “Castelul lui Dracula”, este in prezent una din cele mai populare destinatii turistice din Romania. Turistul ajuns la Bran ramane  impresionat atat de maretia castelului amplasat pe o stanca de 60m, cat si de frumusetea acestor locuri strajuite de Muntii Piatra Craiului si Muntii Bucegi.
Prin atmosfera medievala autentica pe care o degaja, Castelul Bran este asociat cu celebra legenda a vampirului Dracula. Ca urmare,  un numar impresionant de turisti romani, si mai ales  straini, viziteaza aceste locuri cu dorinta de a descoperi adevarul ascuns al acestei faimoase legende.
Atractii turistice in zona:
* Statiunea turistica Bran (http://www.statiunea-turistica-bran.ro/)
* Castelul Bran (la 2000 m
* Castelul Groazei langa Castelul Bran
* Cetatea Rasnov (la 15 min)
* Brasovul cu monumente istorice (la 25 min)
* Parc acvatic in Brasov (functionabil si pe timpul iernii)
* Partia Zanoaga din Bran (la 4km fata de Castelul Bran)
* Poiana Brasov (la 20 min)
* Castelul Peles ( Sinaia)
* Schitul din piatra “Coltul Chiliei” (spre Plaiul Foii in Zarnesti, la 45 min)
* Prapastiile Zarnestilor (20 min); drumetii in Muntii Piatra Craiului
* Cheile si Pestera Dambovicioarei (spre Campulung Muscel, la 35 min)

Contact
Telefon: 0723.164.345; 0723.347.801
Email: casaberbecilor@gmail.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Nicoleta Steluta
    2012-10-26
    10:45:50

    casa Berbecilor:D

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>