Pensiunea Casa Boema – Botosani

3 margarete cazare botosani cazare in moldova cazare judetul botosani cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in botosani

 

Pensiunea Casa Boema

Pensiunea Casa Boema, apreciata cu trei margarete, se numara printre cele mai bine cotate unitati de cazare din judetul Botosani, gasindu-se in localitatea Catamarasti Deal, la o distanta de aproximativ 7 km de orasul Botosani, foarte aproape de Casa Memoriala Mihai Eminescu din Ipotesti. Fie ca gazduieste simpli turisti aflati in vacanta, sau oameni de afaceri, sositi aici pentru diverse evenimente, Pensiunea Casa Boema ofera conditii moderne si servicii si facilitati ce se ridica la nivelul standardelor europene.

Facilitati cazare Pensiunea Casa Boema

Album foto Pensiunea Casa Boema

Harta zonala Pensiunea Casa Boema – Botosani

Facilitati Pensiunea Casa Boema

Pensiunea sta la dispozitia turistilor pe toata durata anului oferind linistea si confortul necesar petrecerii unui sejur de vis, a unui weekend de relaxare sau a unei calatorii de afaceri. Va veti simti speciali incepand de la modul in care sunteti intampinati si tratati de personalul pensiunii, de la cafeaua aromata, bauturile fine si gustarile din bucataria specific moldoveneasca si traditionala romaneasca, cat si din cea internationala pe care le puteti servi in restaurantul Pensiunii Casa Boema.

Facilitati camere Pensiunea Casa Boema

Casa Boema pune la dispozitie tot confortul dorit, pensiunea fiind clasificata la 3 Margarete. Dispunem de 10 camere utilate modern care pot fi amenajate pentru una sau doua persoane (single/matrimonial).
Toate camerele includ: baie proprie cu cabina de dus, climatizare rece – cald, minibar, televizor HD, telefon, internet WiFi si LAN, acces securizat in camere pe baza de cartela magnetica. Toate camerele sunt cu vedere exterioara si au balcon propriu, amenajat cu masuta si scaune pentru a va relaxa la aer.

Restaurant Casa Boema

La Restaurantul Casa Boema va asteptam in fiecare zi, de dimineata pana tarziu in noapte, sa serviti preparate culinare de toate felurile, din bucataria traditionala moldoveneasca, fie din bucataria internationala.

Sala de conferinte Casa Boema

Punem la dispozitia turistilor sala de conferinte de 80 de locuri, amenajata intr-un stil elegant si impunator. Dotarile salii de conferinte includ: video-proiector HD, sonorizare Dolby, internet WiFi si LAN, un office secundar, laptop si cablajele necesare.

Contact Pensiunea Casa Boema

Telefon: 0231.518.916
Fax: 0231.518.914
Mobil: 0755.010.020
Email: office@casaboema.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Cipri Boboi
    2013-01-31
    00:51:50

    Atmosfera primitoare, conditii de 4 stele, preturi de 2. Recomand cu placere.