Pensiunea Casa Faur – Petresti

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul alba cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare petresti cazare transalpina pensiune in petresti pensiune pe transalpina

 

Pensiunea Casa Faur

Pensiunea Casa Faur este situata in localitatea Petresti, foarte aproape de Orasul Sebes, si reprezinta una dintre cele mai potrivite alternative de cazare pentru turistii aflati in trecere pe Transalpina, cea mai pitoreasca sosea transcarpatica. Principalele atuuri ale acestei pensiuni sunt reprezentate de mediul cald si primitor, dar si de preparatele traditionale specifice zonei, foarte apreciate de turistii care au trecut pe aici.

Facilitati cazare Pensiunea Casa Faur

Album foto Pensiunea Casa Faur

Harta zonala Pensiunea Casa Faur – Petresti

Facilitati Pensiunea Casa Faur

Casa Faur dispune 17 locuri de cazare in 8 camere, 2 bai de serviciu pe hol, salon spatios dotat cu TV si DVD, incalzire centrala pe lemne, bar, curte larga, spatiu pentru parcare, gratar, cuptor de paine, terasa rustica, internet prin WI-FI, animalele de companie nu sunt acceptate

Facilitati camere Pensiunea Casa Faur

Cele 8 camere ale pensiunii sunt impartite in: 2 camere cu pat dublu, baie, balcon pentru 2 locuri; 5 camere cu 2 paturi single, baie pentru 2 locuri;  1 camera cu pat dublu + pat single, baie, balcon pentru 3 locuri.

Servicii extra Pensiunea Casa Faur

Doritorii pot participa la diverse activitati precum: prepararea mancarurilor traditionale, a compoturilor si dulceturilor, cultivare a florilor, legumelor si pomilor, ingrijirea ale animalelor, plimbari prin padurile din imprejurimile pensiunii insotiti de propietarii pensiuni, plimbari cu caruta trasa de cai, vaslitul pe lacul din apropierea pensiunii si pe cel din parcul municipiului Sebes, sanius sau plimbari cu bicicleta.

Contact
Telefon fix: 0258.743.901
Mobil: 0788.808.045
Adresa: Petresti, Strada Valea Sebesului, Nr. 50, Judetul Alba
Email: casafaur@casa-faur.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. Ionela
  2013-09-06
  07:10:52

  Pentru informatii corecte, vizitati site-ul oficial al pensiunii! (pe care nu scrie ca accesul la bucatarie este permis!) :)

   
 2. cristina
  2012-09-11
  15:52:04

  Nu exista "posibilitatea"utilizarii bucatariei,ci doar a frigiderului,iar daca se organizeaza vreun eveniment ,nu puteti folosi nici sala de mese!Deci fiti pregatiti cu farfurii si tacamuri de acasa!!!!!!!!!!!