Pensiunea Casa Margo – 2 Mai Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare 2 mai cazare judetul constanta cazare pe litoral cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in 2 mai vrdoma

 

Pensiunea Casa Margo este situata in satul 2 Mai pe strada principala, Mihail Kogalniceanu nr. 501, si dispune de un teren de 1000 metri patrati; cladirea pensiunii este o constructie tip P+2, desfasurata pe o amprenta la sol de 400 metri patrati.

Capacitate de cazare:
6
6
1

Album foto Pensiunea Casa Margo – 2 Mai

Facilitati cazare Pensiunea Casa Margo – 2 Mai


Harta zonala Pensiunea Casa Margo – 2 Mai

Descriere Pensiunea Casa Margo – 2 Mai
Pensiunea dispune de 14 camere dotate cu baie, tv, frigider, internet wireless, aer conditionat si balcon. Apa calda non stop, prosoapele se schimba zilnic, lenjeria la 3 zile. Curatenie se face zilnic, punem la dispozitia turistilor masina de spalat haine.

Camerele si apartamentul au urmatoarele facilitati: baie, uscator de par, tv, aer conditionat, mini-frigider, internet wireless, room service, apa calda/apa rece non-stop, lenjeria este schimbata la 3 zile, prosoapele sunt schimbate zilnic, iar curatenia este efectuata tot zilnic; de asemenea, mai oferim: spalatorie haine, masina si fier pentru calcat rufe, gratar/barbeque si acces la fax.

Copii cu virsta de pina la 12 ani beneficiaza de cazare gratuita.

Pensiunea Casa Margo dispune si de o gradina de vara desfasurata pe o suprafata de 500 metri patrati, cu 100 locuri pe scaune, unde se pot servi – ca de altfel si in restaurant -diferite preparate proaspete traditionale romanesti, precum si alte tipuri de preparate, insotite de aperitive si bauturi; servirea este atit “a la carte” cit si “meniu”.

Nu in ultimul rind oferim parcare gratuita prin cele 11 locuri de parcare proprii.

Ca modalitate de plata acceptam tichete de vacanta si plata cu card (Visa si MasterCard). Cazarea incepe la ora 16, iar predarea camerei se face la ora 12.

Restaurantul
Casa Margo dispune de facilitatile necesare unei unitati moderne de turism; este amplasat la parterul pensiunii pe o suprafata de 200 metri patrati (Atentie! nu trebuie confundat cu gradina de vara) din care 50 metri patrati pot fi transformati in ring de dans, in functie de solicitarile turistilor. Capacitatea restaurantului este de 40 locuri pe scaune, putand fi extinsa la 70, in functie de evenimentele sarbatorite. In acest sens, putem organiza petreceri ocazionate de: ziua de nastere, onomastica, botez, nunta (aici trebuie avuta in vedere si gradina de vara dispusa pe 500 metri patrati, cu 100 locuri pe scaune), team-building etc..
Prin grija bucatariei Casa Margo puteti servi preparate proaspete traditionale romanesti, precum si alte tipuri de preparate, insotite de aperitive si bauturi; unele produse din carne sunt furnizate de o ferma din apropiere, atestata d.p.d.v. veterinar, ceea ce le garanteaza originea si prospetimea. La restaurant puteti servi si diferite feluri de produse din peste proaspat, atat de apa dulce, cat si de mare; calitatea produselor din peste este asigurata prin procurarea acestora de la pescarii-cherhanale.
Pentru persoanele care au un anumit regim alimentar, adulti si copii, se poate asigura meniul solicitat; de asemenea, permitem accesul gratuit la bucatarie pentru mamici si le asiguram – tot gratuit – ajutorul necesar, daca vor sa pregateasca anumite preparate pentru copii.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0241.732.939
Fax: 0241.732.939
Mobil: 0723.249.405
Email: casamargo@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>