Pensiunea Delta Travel – Mila 23 Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare mila 23 cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in mila 23

 

Pensiunea Delta Travel - Mila 23

Delta Travel – Mila 23 – Pensiunea se compune din: – 7 camere cu cite doua locuri de cazare cu pat individual, cu dus si grup sanitar propriu. – 1 apartament, care cuprinde: dormitor cu pat matrimonial, sufragerie, baie cu dus si grup sanitar propriu. – salon (capacitate 20 locuri) amenajat pentru servirea mesei. Fiecare camera este dotata cu instalatie de aer conditionat, telefon, TV…

Capacitate de cazare:
7
1

Album foto Pensiunea Delta Travel – Mila 23

Facilitati cazare Pensiunea Delta Travel – Mila 23


Harta zonala Pensiunea Delta Travel – Mila 23

Descriere Pensiunea Delta Travel – Mila 23

Pensiunea “Delta Travel- Mila 23” este situata in satul Mila23, comuna Crisan, jud Tulcea , pe malul bratului Dunarea Veche. Pensiunea este compusa din: 7 camere cu cite doua locuri de cazare cu pat individual, cu dus si grup sanitar proprii; un apartament care cuprinde: dormitor cu pat matrimonial, sufragerie, baie cu dus si grup sanitar propriu; salon (capacitate 20 locuri) amenajat pentru servirea mesei. Fiecare camera este dotata cu instalatie de aer conditionat, telefon, TV. Curtea are suprafata de 1200 mp cu iesire catre malul fluviului.

Atractii turistice
Ce va propunem?
Stiuca (Esox Lucius).
Este unul dintre cei mai spectaculosi pesti care traiesc in tara noastra, reprezentind trofeul cel mai rivnit de catre pescarii sportivi.Veniti sa va convingeti!
Foarte raspindita in Delta Dunarii, in apele de ses, lacuri de acumulare, stiuca poate atinge peste 1 m lungime si 25 kg greutate, fiind semnalate cazuri de exemplare mult mai mari (neomologate insa).Dimensiunea minima a exemplarelor retinute este de 50 cm.
In denumirea populara mai poarta numele de catea, ciuca, mirlita etc., in functie si de marimea acesteia.Stiuca este un peste extrem de hraparet inghitind aproape orice-i iese in cale.Este des intilnita in zonele cu ape linistite, limpezi, cu fund curat in care abunda pestii mici.Locul preferat in care vineaza este la apa mica, aproape de mal, printre tufisuri.
Sezonul favorit al pescuitului la stiuca este primavara, februarie-martie, respectiv toamna de la sfirsitul lui septembrie pina la inghetul apei, cu precadere in zilele innorate.
Temperatura optima a apei, preferata de stiuca, este de 17 C.Stiuca poate fi pescuita bine la undita dar rezultatele cele mai spectaculoase se obtin la pescuitul la naluci, twistere utilizind cirlige nr. 1-3 sau triple nr. 3-6.
Momeala naturala da rezultate bune, utilizindu-se in acest sens pestisorii vii fixati atent in montura insa de cele mai multe ori se folosesc, cu succes, momelile artificiale (linguri, voblere, twistere etc).Dupa ce a fost intepata stiuca sta citeva clipe nemiscata dupa care trage puternic.Momentul inteparii si reactia imediata a pescarului sunt esentiale pentru prinderea pestelui.
Nu uitati sa folositi cascatorul sau un lemn adecvat cind scoateti cirligul din gura stiucii deoarece aceasta musca deseori cu putere.
Carnea de stiuca este deosebit de gustoasa ceea ce ii confera stiucii o valoare economica ridicata. De asemenea icrele sunt foarte apreciate.

Contact
Telefon: 0240.546.326
Fax: 0240.546.326
Email: pensiune@deltaforyou.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>