Pensiunea Enigma – Vaslui

2 margarete cazare in moldova cazare judetul vaslui cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete cazare vaslui pensiune in vaslui

 

Pensiunea Enigma

Pensiunea Enigma din Vaslui, apreciata cu doua margarete, se numara printre cele mai cunoscute unitati de cazare din aceasta zona, fiind localizata la iesirea dinspre Bacau spre Vaslui. Aceasta este apreciata pentru calitatea serviciilor oferite, dar si pentru atmosfera placuta si primitoare, ce se reflecta in fiecare ungher al pensiunii.

Facilitati cazare Pensiunea Enigma

Album foto Pensiunea Enigma

Harta zonala Pensiunea Enigma – Vaslui

Facilitati cazare Pensiunea Enigma

Pensiunea dispune de 12 camere, fax, transport auto, internet wireless, discoteca, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, biliard, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, living, sala de mese, cazino, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere Pensiunea Enigma

Pensiunea dispune de 6 camere cu doua paturi, 4 camere cu pat matrimonial, precum si o camera business, dispunand de o capacitate totala de cazare de 20 locuri.
Toate camerele dispun de internet, frigider, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie, TV.

Sala de conferinte Pensiunea Enigma

Pensiunea dispune de o sala de conferinta moderna, utilata cu aparatura video si audio de ultima generatie, care poate gazdui intalniri, traininguri, conferinte, etc., pentru 150 persoane. Dotarile salii de conferinte includ: video-proiector cu definitie inalta, sonorizare Dolby inclusiv microfon, internet wireless si LAN, un office secundar, laptop si cablaje aditionale la cererea clientului.

Contact Pensiunea Enigma

Telefon: 0235.323.601
Mobil: 0742.309.131
Adresa: Str. Calugareni, nr. 104, Vaslui, judetul Vaslui
Email: contact@pensiuneaenigma.ro