Pensiunea Fiesta & Lavric – Iasi Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare iasi cazare in moldova cazare judetul iasi cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in iasi

 

Pensiunea Fiesta & Lavric - Iasi

Toate camerele beneficiaza de toaleta si dus propriu, culoarea gresiei si faiantei difera de la o baie la alta in functie de nuanta folosita in camera, asadar fiecare spatiu de inchiriat este unic.

Capacitate de cazare:
6

Album foto Pensiunea Fiesta & Lavric – Iasi

Facilitati cazare Pensiunea Fiesta & Lavric – Iasi


Harta zonala Pensiunea Fiesta & Lavric – Iasi

Descriere Pensiunea Fiesta & Lavric – Iasi
Toate camerele beneficiaza de : toaleta, dus, chiuveta, perdele, draperii, tv, internet, iluminatii, aer conditionat.

Restaurant
Casa Lavric, situata in spatele Universitatii de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa, s-a transformat in Fiesta & Lavric, schimbandu-si in mare parte si specificul. Acum, toti iesenii care vor sa treaca pragul unui restaurant care imbina specificul mexican cu cel romanesc pot sa faca acest lucru mergand la Fiesta & Lavric.

Locatia a suferit unele modificari pentru ca toti cei care intra acolo sa poata simti din plin specificul mexican. Pe langa aspectul interior al restaurantului, una dintre cele mai semnificative schimbari se inregistreaza in meniu.

Acum, la Fiesta & Lavric pot fi gasite aproximativ 50 de mancaruri mexicane. Nu au fost uitate nici meniurile traditionale romanesti. “Incercam sa oferim oamenilor o atmosfera cu totul speciala. Toti sunt asteptati cu peste 50 tipuri de mancaruri traditionale mexicane. Pe de alta parte, si meniul de mancaruri romanesti este foarte bogat. Incercam sa imbinam cele doua traditii, chiar daca diferentele sunt considerabile”, a spus Irina Birnoveanu, administratorul Fiesta & Lavric. Pentru ca lucrurile sa fie facute ca la carte, a fost adus un bucatar din Jalisco Mexico, din Mexic. Arturo este seful echipei de bucatari, dar a fost adus si pentru a face cursuri de specializare cu bucatarii de la Fiesta & Lavric. “Aici vor fi preparate mancaruri cum nu pot fi gasite nicaieri. Unele ingrediente sunt aduse chiar din Mexic”, a spus Arturo. “Este o idee care mi-a venit vazand ca mexicanii sunt un popor foarte vesel, care traiesc viata cu bucurie. Vreau ca oamenii care vin aici sa fie incantati. Sa nu intre intr-un simplu restaurant static. Pot sa se ridice de la masa, sa danseze, sa bea tequila la bar. Vor fi organizate inclusiv seri specifice”, a completat Irina Birnoveanu.

Programul restaurantului este 11-24 si pot fi organizate inclusiv petreceri private. Personalul este imbracat in costume mexicane si este extrem de amabil.

Facilitati cazare: fax, TV in living, internet wireless, se accepta animale, parcare, room service, plata cu cardul, seif la receptie, restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0232.229.960
Email: fiestalavric@yahoo.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>