Pensiunea George – Mangalia Locatie clasificata la 2 margarete

2 margarete cazare judetul constanta cazare mangalia cazare pe litoral cazare pensiune cazare pensiune 2 margarete pensiune in mangalia vrdoma

 

Pensiunea George - Mangalia

Avem 10 camere pe care le oferim spre inchiriere celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.

Capacitate de cazare:
1
7
2

Album foto Pensiunea George – Mangalia

Facilitati cazare Pensiunea George – Mangalia


Harta zonala Pensiunea George – Mangalia

Descriere Pensiunea George – Mangalia
Imobilul se afla intr-un cartier linistit de case si vile la o distanta de 700 de metri fata de plaja Laguna astfel aceasta distanta se parcurge in 10 minute de mers pe jos.

Avem curte spatioasa cu loc de parcare pentru automobile gradina plina de verdeata gazon pomi si flori cu foisoare din lemn masiv bucatarie de vara si loc pentru facut gratarul.

Tarifele variaza in functie de perioada aleasa de dumneavoastra de numarul de persoane per camera de tipul camerei dorite si de durata sederii.

Avem atat camere cu bai individuale cat si camere cu bai comune adica cate 3 camere arondate la o baie cu apa calda non-stop. Aveti acces non-stop la bucatarie care este in stil rustic (din lemn masiv) dotata cu aragaz cuptor microunde si vesela. De  asemenea toate camerele au frigidere si tv cu cablu proprii.

Atractiile turistice principale ale zonei: Portul turistic, ruinele cetatii antice grecesti Callatis, Muzeul de Arheologie Callatis.

Statiunile din imediata apropiere Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp plajele falezele de pe tarmul marii.

Facilitati de cazare:
* curte spatioasa
* locuri de parcare
* gradina plina de verdeata, gazon, pomi si flori si foisoare din lemn masiv
* bucatarie de vara si gratar in curte

Contact
Telefon: 0741.690.331 / 0722.728.977
Email: claudiu290879@gmail.com

Pensiunea George – Mangalia

 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>