Pensiunea Ghastof Clara – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea Ghastof Clara

Situata in “orasul de jos”, pe malul raului Cibin, la 5 min de centrul istoric al Sibiului, pensiunea Gasthof Clara ofera posibilitati de parcare chiar in fata casei. La 500m, de cealalta parte a raului, se poate vizita piata orasului, bogat aprovizionata cu branzeturile traditionale din Marginimea Sibiului si legumele oltenilor din Valcea.

Capacitate de cazare:
1
2
4

Album foto Pensiunea Ghastof Clara


Facilitati cazare Pensiunea Ghastof Clara – Sibiu


Harta zonala Pensiunea Ghastof Clara – Sibiu

Descriere Pensiunea Ghastof Clara

La aproape 10 ani de la intrarea sa in peisajul turistic sibian, pensiunea Gasthof Clara a ajuns la momentul adevarului. “Adoptat” de Viorel Ionita, patronul societatii Profit Plus  si de Eugen-Gogu Chiorean, pensiunea a beneficiat de un “facelift” bine meritat. De la restaurantul intim, pana la terasa rustica, de la fatada “europeana”, pana la camerele de o intimitate aparte, totul a fost “retusat” si pregatit pentru marea provocare sibiana pe care tot orasul o simte din plin in aceste zile. Cele 7 camere, din care 2 cu balcon, sunt dotate cu baie, telefon, birou, internet wireless gratuit, cablu Tv si au fost renovate in 2006.
Si pentru ca aceasta provocare impunea exigenta, dar mai ales profesionalism, noul administrator, a implicat atat in operatiunea de “reintinerire”, dar mai ales in managementul pensiunii si al restaurantului experienta Wandei Draganita. Complet renovat, restaurantul deschis sub un brand cunoscut mai mult in Statele Unite ale Americii: Trattoria da Tony, cu o capacitate de 50 de locuri si un bucatar italian, ofera un meniu cu specific salernitan. Un bar bine aprovizionat si o selectie de vinuri din cele mai bune podgorii romanesti, spaniole, frantuzesti si italienesti completeaza oferta restaurantului. Gasthof Clara ofera contra cost urmatoarele servicii suplimentare: room service, spalatul/calcatul lenjeriei si internet. Receptia este deschisa permanent si este deservita de personal care vorbeste germana sau engleza. O sura tipic saseasca de la inceputul secolului 20, demolata si reconstruita in cele mai mici detalii, ofera un cadru rustic deosebit pentru 60 de locuri. Facilitati cazare: fax, TV in living, internet wireless, schimb valutar, se accepta animale, parcare, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0269.222.914, 0722.244.456
Fax: 0269.206.070
Adresa: Sibiu


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>