Pensiunea Look Inn – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea Look Inn

Situata la intrarea in Sibiu dinspre Valcea, Brasov, Bucuresti, vis-a-vis de hypermarket, intr-o cladire noua, adaptata pentru a va oferi siguranta, confortul, ospitalitatea necesare unei sederi placute, atat pentru dumneavoastra, parteneri sau familie, pensiunea Look Inn va sta la dispozitia nevoilor Dumneavoastra. Bucataria traditionala, specific ardeleneasca, o veti regasi intr-un format original.

Capacitate de cazare:
1
6
2
1

Album foto Pensiunea Look Inn


Facilitati cazare Pensiunea Look Inn – Sibiu


Harta zonala Pensiunea Look Inn – Sibiu

Descriere Pensiunea Look Inn

Pensiunea Look Inn este alegerea perfecta, fie ca sunteti in trecere prin Sibiu sau doriti cazare pentru sejurul dumneavoastra in splendidul oras de pe malul Cibinului. Veniti sa va bucurati de intreg confortul pensiunii Look Inn de trei stele, aflat in centrul cultural al Transilvaniei, la doar 3 minute de mers cu masina de Centrul Istoric al orasului Sibiu, Capitala Culturala Europeana in anul 2007, la intrarea dinspre Bucuresti, Brasov si Ramnicu-Valcea, chiar vis-a-vis de noul centru comercial al orasului, unde se gasesc hypermarket-urile Real si Carrefour.
Echipa noastra prietenoasa si atenta va va oferi la orice ora cele mai bune sfaturi si tot sprijinul necesar pentru ca zilele si noptile dumneavoastra de cazare la pensiunea Look Inn din Sibiu sa fie extrem de placute. O locatie care de la intrare nu-ti spune mare lucru, in schimb in momentul in care intri parca ai intrat in alta lume. Servicii de necontestat, mancare la un pret si o calitate impecabile. Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, internet wireless, parcare, spalatorie, room service, seif la receptie, bar, restaurant. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0369.452.912, 0755.137.751
Fax: 0.369.452.913
Adresa: Sibiu


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Antitepari
    2011-03-11
    11:15:25

    Firma e falita, nu faceti afaceri cu ei!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>