Pensiunea Maia – Uricani

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul hunedoara cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare retezat parang cazare uricani cazare valea jiului pensiune in uricani pensiune in valea jiului

 

Pensiunea Maia

Pensiunea Maia se gaseste intr-o pitoreasca zona a Depresiunii Petrosani, in imediata apropiere a Orasului Uricani. Pe langa atractiile turistice cunoscute ale acestor imprejurimi, precum Parcul National Retezat sau Statiunea Straja, turistii sositi aici au ocazia de a se bucura de facilitatile si serviciile de calitate oferite de aceasta pensiune moderna, apreciata cu trei margarete.

Facilitati cazare Pensiunea Maia

Album foto Pensiunea Maia

Harta zonala Pensiunea Maia – Uricani

Facilitati Pensiunea Maia

Pensiunea va pune la dispozitie 9 camere duble, elegante si spatioase, fiecare cu grup sanitar propriu. Exista TV in living, parcare pentru clienti, room service, terasa, foisor in curte, gratar barbeque, bar si restaurant.

Facilitati camere Pensiunea Maia

Toate camere sunt spatioase, mobilate cu strictul necesar, au incalzire centrala, baie proprie si TV.

Restaurant Pensiunea Maia

Restaurantul Pensiunii Maia are o capacitate de 140 – 150 de locuri, iese in evidenta datorita ambiantei intime, fiind ideal pentru evenimente, de la zile aniversare, botezuri, nunti si pana la intalniri de afaceri. Se pot servi mancaruri traditionale romanesti.

Contact Pensiunea Maia

Telefon: 0371.399.168
Mobil: 0727.289.441
Email: office@pensiuneamaia.ro