Pensiunea Romantique – Lugoj Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare in banat cazare judetul timis cazare lugoj cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in lugoj

 

Pensiunea Romantique, standard de patru stele, este localizata intr-o zona linistita, la 1 km de centrul municipiului Lugoj, avand o capacitate de 22 de locuri de cazare:
– 1 camera single;
– 9 camera double;
– 1 apartament matrimonial;

Capacitate de cazare:
1
3
6
1

Album foto Pensiunea Romantique – Lugoj

Facilitati cazare Pensiunea Romantique – Lugoj


Harta zonala Pensiunea Romantique – Lugoj

Descriere Pensiunea Romantique – Lugoj
Pensiunea este dotata cu mobilier nou, cablu tv, frigider, mini-bar, geam termopan, internet free, jacuzzi, baie cu dus, parcare 20 locuri.
Politica pensiunii e orientata catre satisfacerea clientilor atat in ceea ce priveste siguranta alimentelor cat si promtitudinea personalului angajat.
Servicii incluse pensiune Romantique:
– standarde ridicate, confort deosebit;
– amenajare si echipare lux: plasme lcd, sistem de climatizare cu telecomanda, vana tip jacuzzi sau dus hidromasaj, uscator par, mini frigider, interet wireless gratuit, parcare amenajata gratuita, receptie 24h, lenjerie impecabila si apretata, pat surprinzator de comd, mic dejun complementar oferit gratis.

Pensiunea Romantique dispune de un fabulos restaurant cu specific traditional romanesc si un salon pentru servit masa cu o capacitate de 80 de locuri.
Pentru evenimente este disponibil si un al doilea salon mai mare cu o capacitate de 250 locuri.
Ambele saloane sunt prevazute cu instalatie climaizata, instalatii disipare fum si circulare aer.
Pensiunea si restaurantul sunt prevazute cu un generator auxiliar de curent propriu pentru situatii de urgenta, pana de curent, etc.
Alaturi de ambianta de lux si buna dispozitie va garantam si o servire de calitate!
Punctul forte al pensiunii Romantique sunt saloanele de evenimente pentru 330 de invitati. Salonul mare dispune de 250 de locuri iar cel mic de 80 de locuri.
Aici gasiti exact atmosfera ce o cautati pentru evenimentul din viata dumneavoastra.
Eleganta si ospitalitatea fac din Romantique un loc deosebit, unic in felul sau, perfect pentru dorintele fiecarui oaspete ce ne trece pragul.
Romantique organizeaza: nunti, botezuri, petreceri private, intr-un ambient placut si la preturi competitive!

Facilitati cazare: fax, internet wireless, internet prin cablu, parcare, jacuzzi, room service, terasa, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0766.430.483


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 3

 
 1. anonim
  2012-12-27
  21:39:49

  imi place prnsiunea e un loc linistit deparete de agitatia orasului .sunt conditi de calitate si mancarea e foarete buna da pacat ca nu sunt din lugoj ca daca as fi mas muta de finitiv aici

   
 2. George
  2012-10-31
  17:43:04

  Mizerie in camera , gindaci pe pat , incalzirea nu functioneaza , baia arata si miroase urit ( am facut si fotografii care sa sustina ce vorbesc pentru ca stiu ca romanul este genul "daca nu vad nu cred" ) Scuti-va nervii si banii si cautati in alta parte .Nu merita 4 stele nici peste 100 ani .

   
 3. Eugen
  2012-06-08
  10:57:50

  Mancarea lasa mult de dorit, apa curge cu rugina, nu functioneaza cada cu jacuzzi, geamul de la camera 8 are vedere pe un acoperis, nu se poate vedea nimic. In rest sedere placuta.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>