Pensiunea Schwartz – Cluj Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare cluj cazare in transilvania cazare judetul cluj cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in cluj

 

Pensiunea Schwartz

Pensiunea Schwartz, clasificata la categoria 3 stele, va pune la dispozitie o ambianta placuta, mult confort si o gama larga de facilitati, toate la cele mai bune preturi. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, dar apropiata atat de centrul istoric, cat si de cele comercial/industriale ale Clujului.

Capacitate de cazare:
1
1
11
3

Album foto Pensiunea Schwartz


Facilitati cazare Pensiunea Schwartz – Cluj


Harta zonala Pensiunea Schwartz – Cluj

Descriere Pensiunea Schwartz

Locatia pensiunii Schwartz este usor accesibila cu masina proprie si aproape de mijloacele de transport in comun. Pensiunea Schwartz dispune de 8 camere amenajate cu mult bun gust si dotate cu grupuri sanitare proprii, internet wireless, TV cablu. Pensiunea Schwartz va ofera cazare in Cluj Napoca in 11 camere double si 3 apartamente Vip.
Pensiunea dispune de sala de conferinte, parcare, living cu televizor, bar, transport de la si inspre aeroport. Camerele moderne sunt dotate cu frigider, aer conditionat, grup sanitar propriu, minibar, televizor, internet, apa calda permanent. Va asteptam pentru in sejur relaxant, odihnitor, conturat prin conditii avantajoase. Facilitati cazare: fax, transport auto, TV in living, internet wireless, schimb valutar, se accepta animale, parcare, plata cu cardul, sala de mese, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0752.110.193, 0264.437.197
Fax: 0264.437.197
Adresa: Str. Rasaritului nr. 15, Cluj Napoca


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>