Pensiunea Simona – Targu Jiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in oltenia cazare judetul gorj cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare targu jiu pensiune in targu jiu

 

Pensiunea Simona

Pensiunea Simona este amplasata in centrul municipiului Tg-Jiu, din judetul Gorj, intr-o zona rezidentiala linistita si deosebit de selecta, foarte aproape de operele binecunoscutului sculptor, Constantin Brancusi. Pensiunea Simona este situata la aprox 200m de Tribunalul Gorj, in str. Grivitei, nr. 26 pe directia nord si are 16 locuri.

Capacitate de cazare:
2
6

Album foto Pensiunea Simona


Facilitati cazare Pensiunea Simona – Targu Jiu


Harta zonala Pensiunea Simona – Targu Jiu

Descriere Pensiunea Simona

Pensiunea Simona va ofera cazare intr-un cadru intim, linistit, in opt camere cu pat dublu, fiecare camera beneficiind de baie proprie si televizor cu cablu, parchet si mobilier clasice, cablu internet wireless si terasa situata intr-un cadru natural plin de verdeata. Parcare proprie pentru trei autovehicule si al patrulea in curte inchisa, terasa de vara cu 20 de locuri. Pentru noi, confortul clientului este cel mai important. De aceea iti oferim servicii de 4 stele la pret de trei.
Cazarea la pensiune este o buna idee pentru turisti avand in vedere preturile si ospitalitatea gorjenilor oferita de proprietarii lor. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, jacuzzi, spalatorie, terasa, living, bar. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0353.806.421, 0740.229.667
Fax: 0353.806.422
Adresa: Str. Grivitei nr. 26, Targu Jiu


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>