Pensiunea Tado Letea – Letea Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare letea cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in letea

 

Pensiunea Tado-Letea ofera cazare in Delta Dunarii (all inclusive), facilitati agrement, pescuit, vanatoare,  plimbari cu barca, trasee turistice.

Capacitate de cazare:
5
2

Album foto Pensiunea Tado Letea – Letea

Facilitati cazare Pensiunea Tado Letea – Letea


Harta zonala Pensiunea Tado Letea – Letea

Descriere Pensiunea Tado Letea – Letea
Pensiunea Tado-Letea, clasificata de Ministerul Turismului la 3 margarete, este situata pe grindul Letea in satul cu acelasi nume. Constructie noua, data in folosinta in 2008, pensiunea dispune de 5 camere cu doua paturi si 3 camere cu 3 paturi, fiecare camera fiind dotata cu baie proprie.

Atat pensiunea cat si mobilierul din camere sunt construite in stilul traditional specific Deltei.

In incinta pensiunii se afla un restaurant, bar si o sala de conferinte.
In curte se gasesc doua pavilioane, unde se poate lua masa sau eventual se pot desfasura alte activitati in aer liber.
Amplasarea la numai 3 km de celebra padure Letea o face un punct de atractie deosebit pentru turistii romani si straini.
Foarte apreciata este bucataria, cu diverse specialitati de peste (de toate felurile) vanat sau alte menuri la cerere.

Posibilitati de recreare
Amatorii de pescuit au la dispozitie atat canalele deltei cat si Dunarea Veche sau alte lacuri din imprejurimi.

Daca ati ajuns la noi nu se poate sa nu vizitati padurea Letea, cea mai Nordica padure subtropicala din lume, cu stejari foarte vechi, extinsi peste dunele de nisip, plante foarte rare, unicat in Europa sau in lume, cum ar fi celebrele liane care nu se mai regasesc in alta parte a Europei.

Recomandam ca mijloc de recreere o baie in lacul cu apa sarata, cu o salinitate deosebit de mare (nu trebuie sa stii sa inoti – apa te mentine la suprafata), atat apa cat si namolul de aici avand proprietati terapeutice.

Veti avea deasemenea posibilitatea sa faceti plimbari de neuitat cu barca pe canalele incarcate de nuferi si de pasari specifice deltei.

Amatorii de vanatoare se pot delecta cu mistreti, iepuri, fazani (evident in conditiile legale) care se gasesc din belsug in aceasta zona.

Contact
Telefon: 0723.190.068


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 



XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>