Pensiunea Valeria – Poiana Marului Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in banat cazare judetul caras severin cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare poiana marului pensiune in poiana marului

 

Pensiunea Valeria este situata intr-o zona cu un peisaj deosebit, unde se pot descoperii adevaratele frumuseti si salbaticii ale naturii, pensiunea va ofera cazare in 10 camere moderne, fiecare personalizata intr-o cromatica diversificata, cu tente fosforice.

Capacitate de cazare:
4
1
3
1

Album foto Pensiunea Valeria – Poiana Marului

Facilitati cazare Pensiunea Valeria – Poiana Marului


Harta zonala Pensiunea Valeria – Poiana Marului

Descriere Pensiunea Valeria – Poiana Marului
Situata intr-o zona cu un peisaj deosebit, unde se pot descoperii adevaratele frumuseti si salbaticii ale naturii.
Poiana Marului este situata la o altitudine de 700 de metrii, avand un aer cu un grad deosebit de ozonificare .
Statiunea se afla in apropierea orasului Otelu Rosu pe DN 68 Caransebes Hateg. In Poiana Marului este emenajat un lac de acumulare unde se poate pescuii , se pot organiza partide de vanatoare , drumetii montane precum si trasee cu masinile off road si cu motocicletele de teren.

Dispune de restaurant, parcare, gradina, foisor in curte, sala de mese, living cu televizor.
Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon, televizor, apa calda permanent, internet in camera.

Imprejurimi
Ansamblul de relief cu clima, flora, fauna, a favorizat aparitia statiunii Poiana Marului, situata intr-un decor deosebit de pitoresc, dominat de paduri de conifere si foioase, raspandite intre Muntele Mic, Nedeia si Varful Pietrii.

Din statiune va este oferita o perspectiva mai indepartata a muntilor Retezat si Ţarcu. De aici pleaca mai multe trasee montane: prin Saua Iepii (1727 m), intre Masivul Bloju si Baicu, spre Gura Apei, unde se afla un mare lac de acumulare pentru hidrocentrala Rau de Mori; prin Valea Sucului, spre culmile Cuntu si Tarcu; pe valea paraului Scorila, spre Muntele Mic; de la pastravarie, pe Culmea Nedeii, spre Varful Nedeii.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, ATV, internet wireless, internet prin cablu, sala de fitness, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, restaurant

Facilitati camere: internet in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0255.530.884
Mobil: 0745.601.822
Fax: 0255.530.169
Email: office@pensiuneavaleria.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. Andrei
  2013-07-21
  11:33:29

  Am fost de doua ori la Pensiunea Valeria si voi mai merge cu mare drag. Pentru mine a insemnat descoperirea undei cazari si mese bune si a unor oameni deosebiti - proprietarii locatiei. Zona e superba si se preteaza la relaxare si drumetii. Chiar daca e la capat de drum se poate ajunge usor inapoi la drumul national si de acolo la obiectivele din zona.
  Drumul spre statiune e din placi de beton , nu e rau dar nici cel mai bun, dar este precticabil pentru orice fel de autoturism.

   
 2. mihaela sandu
  2012-05-15
  12:49:37

  Oameni deosebiti, pacat ca este distanta mare de BUCURESTI. ZONA SUPEBA. OAMENI PE MASURA,CINSTE LOR

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>