Pensiunea Veronica Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare campulung moldovenesc cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in campulung modovenesc

 

Pensiunea Veronica

Situata pe malul raului Moldova, pensiunea Veronica devine o oaza de liniste si de relaxare pentru cei ce doresc sa vina la noi. Fiind departe de ruta principala si de calea ferata, pensiunea este totusi usor accesibila. Cu o curte mare, o terasa discreta si un cadru natural deosebit, veti avea ocazia sa uitati de agitatia si monotonia orasului.

Capacitate de cazare:
1
4

Album foto Pensiunea Veronica


Facilitati cazare Pensiunea Veronica – Campulung Moldovenesc


Harta zonala Pensiunea Veronica – Campulung Moldovenesc

Descriere Pensiunea Veronica

Pensiunea Veronica dispune de 10 locuri de cazare in 5 camere, complet mobilate, cu baie si Tv in camera. Deasemeni clientii pot beneficia de un jacuzzi relaxant. Pensiunea este situata pe malul Raului Moldova, intr-un cadru natural deosebit, la 500 metri distanta de DN17, care face legatura intre Suceava si Vatra Dornei. Dispune de o curte mare cu gazon, loc de joaca pentru copii, parcare pentru 6 autoturisme, posibilitate de campare, balcon, terasa, grill. Este locul ideal pentru a petrece in liniste, departe de zgomotul cotidian. Pensiunea se doreste a fi un loc in care se pune accent pe valorile crestine autentice. Ideala ca punct de plecare atat in peregrinaj la manastirile Bucovinei, cat si in excursii montane pensiunea Veronica poate fi locul in care o vacanta poate incepe si sfarsi in cel mai fericit mod.
Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, room service, terasa, ferma proprie, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0722.521.135
Fax: 0230.310.570
Adresa: Str. Mihail Sadoveanu nr.19A, Campulung Moldovenesc


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 



XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>