Pensiunea Viitorul – Baia de Fier Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare baia de fier cazare in oltenia cazare judetul gorj cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in baia de fier pensiune in gorj

 

Pensiunea Viitorul - Baia de Fier

Pensiunea Viitorul ofera spatii de cazare de 4 stele in Baia de Fier ,avand 10 camere duble si 4 camere triple in total ajungand la 32 de locuri de cazare. Fiecare camera este unica, astfel ca fiecare este amenajata si decorata intr-un alt stil, pentru ca tu sa-ti poti alege camera preferata.

Capacitate de cazare:
4
10

Album foto Pensiunea Viitorul – Baia de Fier

Facilitati cazare Pensiunea Viitorul – Baia de Fier


Harta zonala Pensiunea Viitorul – Baia de Fier

Descriere Pensiunea Viitorul – Baia de Fier
Pensiunea Viitorul este situata chiar la intrarea in comuna Baia de Fier, judetul Gorj, la 3 km de renumita Pestera Muierilor, la 26 km de frumoasa statiune montana Ranca si la 45 de km de orasul marelui sculptor Constantin Brancusi – Tg-Jiu.
Nunti, botezuri, aniversari,mese festive, toate acestea pot fi acum organizate la Pensiunea Viitorul in sala de mese cu o capacitate de 100-120 de persoane. In plus, cele 14 camere pot servi oaspetilor dvs, astfel ei au si posibilitatea de a-si petrece noaptea la noi.

Cazare
Pensiunea Viitorul ofera spatii de cazare de 4 stele in Baia de Fier ,avand 10 camere duble si 4 camere triple in total ajungand la 32 de locuri de cazare.Fiecare camera este unica, astfel ca fiecare este amenajata si decorata intr-un alt stil, pentru ca tu sa-ti poti alege camera preferata.
De asemenea Pensiunea Viitorul este prevazuta cu o sala de mese cu o capacitate de 100-200 de persoane, o sala de conferinte pentru 30 de persoane si un bar. Astfel pensiunea noastra reprezinta locul ideal fie ca doresti sa-ti petreci vacanta impreuna cu familia, pentru o intalnire de afacere sau pur si simplu un loc in care sa bei o cafea daca esti in trecere prin Baia de Fier.
Organizam si mese festive de sarbatori, pentru nunti, botezuri, aniversari zile de nastere, aniversari onomastice sau orice alt eveniment.
Pensiunea Viitorul va asteapta cu drag!

Contact
Mobil: 0723.340.107, 0762.468.611


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>