Pensiunea Vila Nina – Campina Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare campina cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea prahovei pensiune in campina pensiune pe valea prahovei

 

Pensiunea Vila Nina

Pensiunea Vila Nina este situata la poalele Dealului Muscel intr-un cartier linistit cu vile elegante, la 100 km de Bucuresti, 30 km de statiunea Sinaia, la 200m de Scoala Nationala de Agenti de Politie, respectiv de muzeele Iulia Hasdeu si Nicolae Grigorescu.

Capacitate de cazare:
6
2

Album foto Pensiunea Vila Nina


Facilitati cazare Pensiunea Vila Nina – Campina


Harta zonala Pensiunea Vila Nina – Campina

Descriere Pensiunea Vila Nina

Pensiunea Vila Nina are o capacitate de cazare de 20 locuri dispuse in 10 camere a cate 2 locuri in regim matrimonial si single, sala de mese de 25 locuri, leaving, terasa de curte cu o capacitate de 25 locuri. In fata pensiunii se afla o gradina cu pomi si multa verdeata, gratar de curte, loc de parcare auto.
Pentru a va recreea cat mai confortabil in conditii excelente Pensiunea Vila Nina va asteapta cu multa caldura.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada. Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0724.237.762, 0244.332.585
Fax: 0244.332.585
Adresa: Str. Bucegi nr.16C, Campina


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>