Pensiunea Voinesita – Voineasa

3 margarete cazare in oltenia cazare judetul valcea cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare valea lotrului cazare voineasa pensiune in voineasa

 

Pensiunea Voinesita

Pensiunea Voinesita este una dintre cele mai cunoscute alternative de cazare din Statiunea Voineasa, fiind localizata intr-o zona pitoreasca de la poalele Muntilor Lotru, pe malul Raului Voinesita, apreciata in special pentru aspectul sau rustic. Aici, turistii beneficiaza de amenajari interioare impecabile si de servicii si facilitati ce se ridica la nivelul standardelor europene.

Facilitati cazare Pensiunea Voinesita

Album foto Pensiunea Voinesita

Harta zonala Pensiunea Voinesita – Voineasa

Facilitati Pensiunea Voinesita

Situata pe malul drept al Raului Voinesita, la poalele Muntelui Lotru, inconjurata de paduri dese de brad, molid si fag, mica noastra pensiune completeaza mirificul peisaj al naturii prin eleganta si aspectul rustic. Statiunea Voineasa reprezinta locul perfect pentru relaxare si pentru a scapa de stresul si grijile stilului modern de viata ale mediului urban. Pensiunea are incalzire centrala cu apa calda in permanenta, semineu rustic amplasat in centrul salii de mese, parcare in incinta de 10 locuri pentru turisti, doua foisoare de lemn in gradina de 23 de locuri, respectiv 18, bucatarie proprie unde puteti servi specialitatile casei, din bucataria traditional – romaneasca

Climatul tonic, bogat in radiatii ultraviolete si cu ionizarea accentuata a atmosferei, aerul puternic ozonat (grad poluare zero), cat si parfumul natural de brad sunt doar citeva din darurile naturale pe care aceasta zona le ofera cu generozitate oaspetilor nostri.

Facilitati camere Pensiunea Voinesita

Pensiunea are in dotare 6 camere cu 12 locuri, paturi matrimoniale si posibilitate de suplimentare a locurilor in camere cu fotolii extensibile si saltele pneumatice. Camerele pensiunii au baie proprie si sunt personalizate fiecare zugravita in alta culoare, cu vedere spre padure sau apa.

Facilitati extra Pensiunea Voinesita

Organizarea de mese festive, sau la cerere, organizarea in cele mai bune conditii de mese de afaceri, conferinte, sedinte sau  cocktail-uri, serate in aer liber, in compania gazdelor si la lumina focului de tabara.

Pentru turistii doritori, peste proaspat, pastrav si nu numai – din imediata vecinatate a pensiunii, berbecut la protap, fripturi si peste la gratar (inclusiv posibilitatea prepararii de catre turist a propriilor produse si specialitati)

Contact Pensiunea Voinesita

Telefon Fix: 0250.754.336
Mobil: 0765.219.422
Adresa: Voineasa, Strada Voinesita, Judetul Valcea