Pensiunea Zanzi – Sibiu Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in transilvania cazare judetul sibiu cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare sibiu pensiune in sibiu

 

Pensiunea Zanzi

Pensiunea Zanzi a fost amenajată in anul 2008 si este situata in centrul istoric al Sibiului, la 3 minute de gara si 5 minute de Piata Mare a orasului. Unitatea dispune de 5 apartamente cu 4 locuri de dormit fiecare si 4 camere cu 2 locuri de dormit.

Capacitate de cazare:
1
4
5

Album foto Pensiunea Zanzi


Facilitati cazare Pensiunea Zanzi – Sibiu


Harta zonala  Pensiunea Zanzi – Sibiu

Descriere Pensiunea Zanzi

Camerele pensiunii Zanzi sunt amenajate in stil rustic la mansarda cladirii si dispun fiecare de grupuri sanitare cu dus si televiziune prin cablu. In fiecare camera exista telefon si acces internet. In pivnita medievala a imobilului este amenajat un bar unde se pot organiza intalniri de afaceri sau mese festive. In zona sunt amenajate mai multe spatii publice de parcare, iar pentru descarcarea sau incarcarea bagajelor se poate intra cu automobilul in curtea interioara a pensiunii.
Micul dejun este optional si se ofera in pivnita medievala a imobilului, tip bufet suedez, unde se mai pot organiza si altfel de evenimente, intalniri sau mese festive. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, semineu, bar. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0733.979.931
Fax: 0269.211.707
Adresa: strada Constituţiei nr. 1, Sibiu


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>