Plaja Agigea

marea neagra obiective turistice judetul constanta plaja virgina plaje

 

Plaja Agigea

Plaja salbatica de la Agigea se prezinta turistilor care se incumeta sa o viziteze, ca o fasie de nisip ce se intinde pe sub stalpii podului ce duce in Portul Agigea Sud. Este un loc discret pentru plaja, salbatic, neamenajat unde te poti relaxa in voie, fara muzica si fara galagie. De ceva timp insa, drumul public spre plaja este ingradit de o societate comerciala ce a intrat ilegal prin diverse manevre in posesia terenului.

Album foto Plaja Agigea

Harta zonala Plaja Agigea

Descriere Plaja Agigea

Aceasta zona este renumita pentru varietatea fundului marii. In apropiere de mal, este o zona de circa 10-20 metri cu stanca si nisip, urmata de fund malos acoperit de scoica, dupa care reapare nisipul si stanca. In zona există o mina marina nedezafectata din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, acoperita de scoici si alge. Vara sunt intalnite frecvent diferite specii de peste, precum hamsia, barbunul si guvidul. Crabii si rapana se gasesc de asemenea din abundenta. Zona aceasta este ideala pentru amatorii de scufundari.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Loredana
    2017-05-23
    11:06:58

    Ma bucur f mult ca mai exista plaje de acest gen in Romana.

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>