Plaja Cap Aurora

cap aurora marea neagra plaje

 

Plaja Cap Aurora

Plaja Cap Aurora este localizata in cea mai mica si mai recenta statiune amenajata pe tarmul romanesc al Marii Negre: Statiunea Cap Aurora, situata in partea nordica a Mangaliei, la o distanta de aproximativ 5 km, intre Statiunea Neptun si Statiunea Venus.

Album foto Plaja Cap Aurora

Harta zonala Plaja Cap Aurora

Descriere Plaja Cap Aurora

Plaja din Cap Aurora are un aspect specific, diferit de restul plajelor de pe litoral, semanand foarte mult cu o peninsula, datorita faptului ca apa a patruns foarte adanc in interiorul tarmului, erodand malurile uscatului. Faleza de aici este foarte fragmentata in mici golfuri, strajuite pe alocuri de diguri de protectie.

In ceea ce priveste suprafata pe care se desfasoara plaja, aceasta este destul de ingusta, intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 1 km, in continuarea Plajei Neptun. La intrarea in apa, nisipul este putin mai pietros, aspect ce ii nemultumeste oarecum pe turistii mai pretentiosi.

Avand in vedere ca in aceasta statiune hotelurile se gasesc foarte aproape de plaja, turistii cazati aici ies din hoteluri direct pe plaja, ceea ce constituie un adevarat avantaj. Desi ar mai fi destule lucruri de imbunatatit in ceea ce priveste aspectul total al statiunii, turistii ce aleg ca destinatie de vacanta in sezonul estival Cap Aurora sunt multumiti in primul rand de atmosfera linistita de pe plaja.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>