Plaja Constanta

constanta marea neagra obiective turistice judetul constanta plaje

 

Plaja Constanta

Plaja Constanta este localizata la marginea Orasului Constanta, una dintre cele mai cunoscute zone de pe litoralul romanesc al Marii Negre, fiind frecventata in special de catre localnicii acestei asezari, care nu au posibilitatea sau timpul necesar pentru a-si petrece vacantele din sezonul estival in alte zone mai frecventate de turisti.

Album foto Plaja Constanta

Harta zonala Plaja Constanta

Descriere Plaja Constanta

Au fost amenajate la Constanta de catre primaria orasului doua mici portiuni de plaje, cunoscute sub numele de: Plaja Modern, in partea sudica a orasului si Plaja Trei Papuci, in partea nordica, dinspre Statiunea Mamaia.

Cel mai apreciat aspect al Plajei din Constanta este reprezentat de intrarea in apa, care se realizeaza foarte lin, abia la 50 – 60 metri in largul marii adancimea ajungand la 1,5 metri. Din pacate insa, nu au fost amenajate pana acum sezlonguri sau umbrelute de soare. Exista insa puncte de prim ajutor si servicii de salvamar si cateva terase, unde turistii isi pot petrece timpul liber.

De o buna perioada de timp, accesul cu masinile pana in apropierea plajei a fost restrictionat, fiind special amenajata o parcare, cu taxare la minut. Daca in partea de sud plaja este destul de larga, inspre partea de nord se ingusteaza, aparand si pietrisurile. De asemenea in aceasta zona nordica si intrarea in mare este mai abrupta, comparativ cu regiunea sudica a litoralului.

Prezentare video Plaja Constanta


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>