Plaja Corbu

corbu delta dunarii grindul chituc marea neagra plaja virgina plaje

 

Plaja Corbu

Plaja Corbu situata langa localitatea cu acelasi nume, este una din ultimile plaje virgine de pe Litoralul Romanesc. Plaja Corbu e o adevarata portie de natura pura pentru cei care vor sa se bucure la modul simplu de mare, nisip si mult soare, fiind inclusa in Rezervatia Delta Dunarii.

Album foto Plaja Corbu

Harta zonala Plaja Corbu – Rezervatia Delta Dunarii

Descriere Plaja Corbu

Plaja Corbu se afla la o distanta de opt kilometri nord de Statiunea Mamaia, in apropiere de Plaja Navodari, fiind un loc frecventat de practicantii sporturilor nautice, precum windsurfing, kitesurfing, sporturi cu vele, scufundari, snorkeling, pescuit sportiv. Plaja este foarte lata, neamenajata insa, fiind un amalgam de nisip fin pe alocuri amestecat cu scoici si cochilii de melci marini, apa la mal este foarte limpede,  deloc adanca. Din pacate aici nu veti gasi magazine sau restaurante in apropriere si este interzisa camparea cu corturi sau cu rulote la mai putin de 100 de metri de plaja, este permis doar statul la plaja si inotul.

Plaja Corbu face parte din Grindul Chituc, zona de importanta majora din punct de vedere al biodiversitatii, in mod general, si al ornitofaunei, in mod special, care este inclusa in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Prezentare video Plaja Corbu – Rezervatia Delta Dunarii


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 8

 
 1. doina
  2014-06-23
  10:02:52

  VA ROG SA IMI RASPUNDETI .;AS DORI SA MERG LA PLAJEA CORBU UNDE SE AFLA CU APROXIMATIE ACEASTA PLAJE? VA MULTUMESC.

   
 2. Brindusa
  2013-08-06
  13:02:56

  Daca vrem sa mergem cu cortul unde am putea sa campam? AM inteles ca se plateste la primarie...sau cum? N-as vrea sa platesc amenda ca atunci n-am facut nici o afacere, stau la hotel. :-D

   
 3. Nicu
  2013-07-08
  13:09:11

  Atentie !!! Cei ce vor sa se campeze pe plaja grija la bagaje. Sa nu uitati nici pentru o clipa ca sunteti in Romania ....Se fura ca in codru.

   
 4. Mihai Marinescu
  2013-04-27
  20:57:57

  Romania, va castiga enorm de mult in domeniul turismului litoral prin constructia noi statiuni CORBU. Primaria luvreaza la PUZ-ul statiunii.
  Felicitari autoritatilor pentru finalizarea lucrarilor noii statiuni.
  Am fost acolo si voi reveni mai ales ca doresc sa achizitionez o suprafata de 500 m.p. pentru costruirea unei case de vacanta.

  Sanatate tuturor !

  ing. Mihai Marinescu

   
 5. Miru Roxana Diana
  2013-04-22
  17:13:54

  Nu am fost niciodata dar vreau sa merg acolo cu copiii

   
 6. Mircea ( Fendt )
  2012-11-17
  08:01:07

  Am fost pe aceasta plaja in vara 2012. Loc bun pentru cei ce iubesc linistea si pacea. Multumiri Primariei Corbu pentru serviciile aduse turistilor privind curatenia plajei prin amplasare de grupuri sanitare si containere pentru gunoi. Comuna Corbu a devenit un nou punct turistic pentru mine tinand cont si de faptul ca aprovizionarea cu alimente o faceam din comuna. Cu apa era mai greu. Se putea repara conducta de apa situata la nordul comunei si trasa la un robinet langa acea troita (o pomana). Sanatate si noroc celor din Corbu !

   
 7. raluca-maria
  2012-08-20
  13:47:57

  superb.....un loc de pe alta planeta.....un balsam pt sufletul celor care vor sa se bucure de mare in pace

   
 8. Plastec
  2012-06-01
  12:11:33

  O alta poza nu ati gasit? numa cu taranu` ala care a intrat cu masina pe plaja?
  Va rog sa o scoateti pt ca o sa creada cocalarii si pitipoancele ca se intra cu masina pe plaja, si s-a dus cu linistea noastra.

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>