Plaja Eforie Sud

marea neagra plaje

 

Plaja Eforie Sud

Plaja Eforie Sud se desfasoara pe o distanta de aproximativ 2 km pe litoralul romanesc al Marii Negre, in imediata apropiere a Lacului Techirghiol. Plaja din Statiunea Eforie Sud este destul de ingusta, avand in vedere ca in ultimii ani, apele marii au erodat tot mai mult tarmul, patrunzand in interiorul uscatului pe o suprafata considerabila.

Album foto Plaja Eforie Sud

Harta zonala Plaja Eforie Sud – Constanta

Descriere Plaja Eforie Sud

La fel ca si in cazul Plajei Eforie Nord, faleza este foarte inalta, iar accesul pana la plaja se realizeaza pe scari. Din intreaga lungime pe care se desfasoara plaja, regiunea nordica este cea mai cautata. Anumite portiuni din plaja sunt amenajate si cu umbrele de soare si sezlonguri, ce pot fi inchiriate, contra cost.

Pe aceasta plaja, intrarea in mare este destul de abrupta, de aceea, este recomandat ca turistii sositi aici impreuna cu copiii lor sa fie foarte atenti si sa nu ii lase pe acestia nesupravegheati.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>