Plaja Jupiter

jupiter marea neagra obiective turistice judetul constanta plaje

 

Plaja Jupiter

Plaja Jupiter este localizata in partea sudica a litoralului Marii Negre, in Statiunea Jupiter, la o distanta de aproximativ 5 km de Mangalia, intre Plaja Cap Aurora (in partea sudica) si Plaja Neptun (in partea nordica).

Album foto Plaja Jupiter

Harta zonala Plaja Jupiter

Descriere Plaja Jupiter

Desi nu se intinde pe suprafete considerabile, la fel ca majoritatea plajelor din partea nordica a litoralului, Plaja Jupiter este potrivita, avand in vedere numarul turistilor care aleg sa isi petreaca sezonul estival in aceasta regiune a litoralului romanesc. Aceasta masoara o lungime de aproximativ 1 km, fiind de asemenea destul de ingusta. Un aspect specific al plajei este reprezentat de numeroasele golfuri care patrund adanc in interiorul uscatului, dand un aspect fermecator intreg tarmului. De asemenea, nisipul de aici este destul de fin, iar de-a lungul plajei exista si sectoare in care au fost amenajate special pentru turisti spatii cu sezlonguri si umbrelute de soare.

Majoritatea hotelurilor din statiune sunt pozitionate foarte aproape de tarmul marii, astfel incat, turistii cazati aici ies din hoteluri direct pe plaja, ceea ce constituie un adevarat avantaj. De asemenea, exista in apropierea plajei si numeroase restaurante, terase, cluburi si alte localuri, in care turistii isi pot petrece timpul liber.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>