Plaja Neptun

marea neagra neptun obiective turistice judetul constanta plaje

 

Plaja Neptun

Plaja Neptun, cunoscuta si sub numele de Plaja La Steaguri, este localizata in una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, fiind situata la aproximativ 38 km de Constanta si in jur de 7 km in nordul Mangaliei, intre Plaja Olimp (in partea nordica) si Plaja Jupiter (in partea sudica).

Album foto Plaja Neptun

Harta Plaja Neptun – Constanta

Descriere Plaja Neptun

Plaja Neptun constituie unul dintre cele mai importante aspecte ale potentialului turistic al Statiunii Neptun, fiind apreciata atat de catre turistii romani, cat si de turistii straini, drept una dintre cele mai ingrijite plaje, cu un nisip foarte fin si o intrare in mare putin inclinata, adancimea apei crescand brusc, dinspre tarm spre largul marii.

Suprafata pe care se desfasoara plaja este destul de mare, fiind suficienta pentru turistii care aleg sa isi petreaca sezonul estival in aceasta zona a Litoralului Romanesc. Plaja inregistraza o latime ce variaza intre 50 si aproximativ 100 metri, intinzandu-se pe o lungime totala de aproximativ 2 km. Partea nordica este cea mai lata, in timp ce partea sudica este putin mai ingusta, fiind stajuita de o faleza inalta.

Plaja Neptun este si foarte frumos amenajata si bine intretinuta, existand aici diverse acesorii de plaja, precum umbrelute de soare si sezlonguri, ce pot fi inchiriate de turisti, contra cost, bineinteles. De-a lungul plajei se gasesc de asemenea si numeroase terase, unde turistii se pot relaxa.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. larry69
    2011-08-23
    20:55:52

    este cea mai frumoasa si mai curata plaje!!!

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>