Plaja Olimp

marea neagra obiective turistice judetul constanta olimp plaje

 

Plaja Olimp

Plaja Olimp se gaseste in una dintre cele mai mici statiuni estivale de pe tarmul romanesc al Marii Negre, Statiunea Olimp, intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 500 metri, in partea nordica a Plajei Neptun.

Album foto Plaja Olimp

Harta zonala Plaja Olimp

Descriere Plaja Olimp

Plaja Olimp este localizata la o distanta de aproximativ 8 km in nordul Mangaliei si in jur de 38 km de Constanta, intr-o zona destul de inalta a litoralului romanesc, ce atinge in jur de 20 metri deasupra nivelului marii.

Plaja Olimp mai este cunoscuta si sub numele de Plaja La Stegulete, latimea sa fiind destul de redusa in general, doar in partea nordica largindu-se putin si fiind fragmentata de cateva mici golfuri. Principalul aspect datorita caruia plaja de la Olimp este apreciata de turisti este reprezentat de nisipul sau fin. Plaja este plina an de an de numeroase familii cu copii mici, avand in vedere ca intrarea in apa nu se face abrupt, ci lin, adancimea apei crescand treptat, dinspre tarm spre largul marii. In plus, datorita falezei destul de inalte, pot fi admirate peisaje incantatoare asupra tarmului ondulat al marii.

Prezentare video Plaja Olimp


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>