Salina Susesi – Timisoara

obiective turistice diverse obiective turistice judetul timis saline timisoara

 

Salina Susesi

Cea mai moderna salina de pe teritoriul tarii, Salina Susesi, se afla in Timisoara, mai exact pe Strada Motilor nr 6, este realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz. Acesta a mai construit saline in tari precum Germania, Austria, Italia sau Spania.

Album foto Salina Susesi

Harta zonala Salina Susesi – Timisoara

Descriere Salina Susesi

Salina Susesi a fost realizata dupa ideile aplicate in restul tarilor. Aici, un specialist german a oferit salinei un certificat de calitate. Umiditatea si salinitatea sunt atent controlate prin aparatura importata din Germania. Aceasta a fost realizate dupa standarde germane.

Salina Susesi ofera terapii precum salinoterapia, audioterapia si cromoterapia. Peretii si podeaua au fost realizati din sare autentica adusa de la Praid si din Muntii Himalaya.

De obicei, sedintele de terapie au o durata de 50 de minute si este recomandata repetarea acestor terapii la un interval de 3 pana la 4 luni.

S-a descoperit ca salinoterapia este un procedeu terapeutic foarte util si simplu, cu rezultate uimitoare pentru afectiunile respiratorii.

In Timisoara puteti vizita si alte obiective, precum Muzeul Banatului, Domul Romano Catolic sau Catedrala Mitropolitana.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. Maria
  2010-06-07
  02:15:07

  Ce o face atata de moderna?

  Mie mi se pare foarte sumbra atmosfera. Ma cam sperie! Arata ca un cosciug!

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>