Statiunea Baile Calacea

obiective turistice judetul timis statiuni statiuni turistice timisoara

 

 Statiunea Baile Calacea

Printre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice din vestul tarii se numara Baile Calacea, situate intr-o frumoasa zona din Campia Banatului, la o distanta de aproximativ 30 km de Arad si Timisoara. Statiunea Baile Calacea este apreciata atat pentru baza de tratament de care dispune, cat si pentru ca reprezinta un loc potrivit pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Album foto Statiunea Baile Calacea

Harta zonala Statiunea Baile Calacea – Timisoara

Descriere Statiunea Baile Calacea

Intinsa pe o suprafata ce masoara in jur de 15 hectare, statiunea reprezinta un incantator colt de natura, perfect pentru recreere datorita prezentei unui parc natural, cu zeci de arbori seculari si a unei intinderi de apa pe care plutesc nuferi albi si rate salbatice. Pozitia geografica a acestor bai in vestul tarii reprezinta un alt avantaj, intrucat zona se bucura de prezenta influentelor mediteraneene ce imblanzesc climatul, facand ca temperaturile medii anuale sa fie mai ridicate, comparativ cu alte regiuni ale tarii.

Baile Calacea sunt renumite in special datorita faptului ca aici se trateaza afectiunile reumatismale. In baza de tratament de aici pot si urmate numeroase proceduri, printre care se numara baile termale, terapia cu laser, acupunctura, kinetoterapia, electroterapia, impachetarile cu parafina sau masajul. In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, exista in statiune, pe langa hotelul propriu zis si casute de camping.


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. Meleca Cristian
    2014-07-13
    20:25:54

    E fain, mai ales ca au facut cateva investitii in repararea ei, puteti sa veniti si dupa sa vizitati si Satchinez

     
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>