Statiunea Baile Herculane

baile herculane statiune balneoclimaterica statiune montana statiuni statiuni turistice turism balnear

 
Asezata pe malul Raului Cerna, intre Muntii Mehedintii de Est si Muntii Mehedintii de Vest, Baile Herculane este cea mai veche statiunea balneara din Europa. Orasul este situat in partea de sud-vest a Romaniei si apartine de judetul Caras-Severin. Album foto Statiunea Baile Herculane Harta zonala Statiunea Baile Herculane – Banat Descriere Statiunea Baile Herculane […]

Statiunea Baile Herculane


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 3

 
 1. carpati valea cernei
  2013-11-23
  12:07:06

  Va felicit pentru site care este bine structurat si detaliat promovind o zona turistica unicat. Informatiile dumneavoastra sint exacte si reale cu ceea exista pe teren.

   
 2. Romanul Calator
  2013-02-06
  19:18:16

  Suntem foarte migalosi putem spune cu fotografiile noastre sau cu cele primite de la cititorii care vor sa ajute la promovarea Romaniei, chiar si asa prin intermediul nostru. Problema apare cand cineva ne trimite si poze care nu ii apartin, pana cand cineva il reclama, noi il credem pe cuvant, nu ca am avea cum sa si il verificam, daca sunt ale lui sau nu. Cu alte cuvinte spune-ne care e acea poza cropuita si o scoatem, chiar nu intentionam sa deposedam un proprietar de fotografia lui ... asta ca sa fiu in ton cu mesajul tau.

   
 3. Bogdan Apostoaia
  2013-02-06
  14:56:44

  Vad ca sunteti foarte atenti la partea de copyright a fotografiilor. Chiar credeti ca e suficient un crop ca sa va faceti propietari pe fotografia altuia???

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>