Statiunea Olimp

olimp statiuni statiuni turistice

 

Statiunea Olimp

Statiunea Olimp, amenajata incepand cu anul 1972, la fel ca cea mai mare parte a statiunilor din aceasta regiune, este considerata adesea ca facand parte din Statiunea Neptun, in nordul careia este situata. Aceasta se numara printre cele mai mici statiuni estivale de pe tarmul romanesc al Marii Negre, insa este foarte indragita de numerosii turisti care aleg sa isi petreaca aici sezonul estival.

Album foto Statiunea Olimp

Harta zonala Statiunea Olimp

Descriere Statiunea Olimp

Statiunea Olimp este situata in apropierea Padurii Comorova la o distanta de aproximativ 8 km in nordul Mangaliei si in jur de 38 km de Constanta, intr-o zona destul de inalta a litoralului romanesc, ce atinge in jur de 20 metri deasupra nivelului marii.

Plaja Olimp, cunoscuta si sub numele de Plaja La Stegulete, este destul de ingusta, insa principalul aspect datorita caruia este apreciata este reprezentat de nisipul fin de aici. Plaja este plina an de an de numeroase familii cu copii mici, avand in vedere ca intrarea in apa nu se face abrupt, ci lin, adancimea apei crescand treptat, dinspre tarm spre largul marii. In plus, datorita falezei destul de inalte, pot fi admirate de-a lungul intregii plaje, peisaje incantatoare asupra marii.

Datorita factorilor naturali de cura, in Statiunea Olimp pot fi tratate si diverse afectiuni, precum reumatisme, boli dermatologice, ale sistemului respirator sau ale sistemului nervos.

In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, turistii pot opta aici pentru unul dintre numeroasele hoteluri, in functie de preferinte si buget. Exista de asemenea si diverse activitati de agrement ce pot fi desfasurate, statiunea beneficiind de prezenta teraselor, restaurantelor cluburilor, discotecilor si a altor localuri, in care turistii se pot destinde.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>