Statiunea Struguras

obiective turistice republica moldova republica moldova statiune de odihna statiuni statiuni turistice

 

Statiunea Struguras

Statiunea Struguras se numara printre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice din Republica Moldova, fiind situata la o distanta de aproximativ 10 km de orasul Dubasari si in jur de 50 km de capitala republicii, Orasul Chisinau.

Album foto Statiunea Struguras

Harta zonala Statiunea Struguras

Descriere Statiunea Struguras

Statiunea s-a dezvoltat in jurul Sanatoriului Struguras si se bucura de prezenta unui cadru natural incantator si linistit, fiind amplasata chiar pe malul stang al Nistrului, intr-un parc natural. Aceasta locatie a devenit de-a lungul timpului o alternativa perfecta pentru turistii care cauta atat un loc de odihna, cat si de tratament.

In Sanatoriul Struguras se pot trata, gratie serviciilor balneare din sanatoriile amenajate aici, diverse afectiuni ginecologice, ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos sau ale celui respirator. Statiunea balneara Struguras beneficiaza si de prezenta unei plaje amenajate, unde turistii se pot bucura de frumusetea sezonului estival si de multe alte spatii in care pot desfasura diverse alte activitati de agrement, precum: terenurile de sport, de dans, salile cu jocuri de masa, terasele sau barurile. In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, exista aici hoteluri, pensiuni si case de vacanta, pentru care turistii pot opta, in functie de preferinte.


 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>