Vila Franz Joseph – Vatra Dornei Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete cazare vatra dornei pensiune in vatra dornei

 

Vila Franz Joseph

Vila Franz Joseph este situata in centrul statiunii Vatra Dornei la o destanta de 200 m de partia de schi Park din Vatra Dornei. Pensiunea va pune la dispozitie 12 camere duble dotate cu baie, TV, frigider.

Capacitate de cazare:
1
8

Album foto Vila Franz Joseph


Facilitati cazare Vila Franz Joseph – Vatra Dornei


Harta zonala Vila Franz Joseph – Vatra Dornei

Descriere Vila Franz Joseph

In cadrul vilei Franz Joseph functioneaza Agentia de turism Bucovina Vacance Tour care organizeaza excursii de o zi la manastirile din nordul Bucovinei, Maramuresul istoric, manastirile si obiectivele turistice din zona Neamt cat si excursii de jumatate de zi la obiectivele turistice din zona Bazinului Dornelor. In cadrul Vilei Franz Josph functioneaza restaurantul cu acelasi nume. Cu o capacitate de 38 locuri acesta va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei austriece cat si bucovinene, pregatite dupa retete traditionale, totul intr-o atmosfera ambientala de exceptie.
De asemeni in cadrul agentiei functioneaza punct de informare cu privire la activitatile culturale si de agrement care se pot intreprinde in zona statiunii Vatra Dornei. Micul restaurant se impune nu doar prin unicitatea mancarurilor, ci si prin atmosfera de bun gust si rafinament care te inconjoara. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, sanie trasa de cai, internet wireless, echitatie, se accepta animale, parcare, masaj, terasa, plata cu cardul, sala de mese, bar, restaurant, tichete de vacanta. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0230.372.251, 0729.308.189
Fax: 0230.373.709
Adresa: Str. Republicii nr.5, Vatra Dornei


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>