Vila Julia – Costinesti Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare costinesti cazare judetul constanta cazare pe litoral cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in costinesti vrdoma

 

Vila Julia - Costinesti

Vila Julia este amplasata pe faleza, la capatul scarilor de acces pe plaja, la intersectia dintre str. Azurului si Faleza Soarelui din Costinesti – zona Epavei Evanghelia.

Capacitate de cazare:
1
13

Album foto Vila Julia – Costinesti

Facilitati cazare Vila Julia – Costinesti


Harta zonala Vila Julia – Costinesti

Descriere Vila Julia – Costinesti
Vila Julia – Costinesti- este amplasata pe faleza, la capatul scarilor de acces pe plaja, zona Epava.La cativa pasi distanta de plaja, vila este ferita de zgomotul discotecilor si poluarea traficului. In diminetile senine puteti urmari rasaritul de soare  –  o amintire  unica.

Cazare
Vila Julia pune la dispozitia turistilor 11 camere duble si 3 camere duble de lux, fiecare dotate cu grup sanitar cu cabina de dus, tv si cablu tv, minibar, aer conditionat, balcon cu vedere la mare (pentru camerele de la etaj), si terasa cu vedere la gradina cu trandafiri (pentru camerele de la parter).
Fiecare camera este dotata cu : baie cu cabina dus, cablu TV, minibar,aer conditionat, balcon cu vedere la mare- pt. camerele de la etaj -si terasa cu vedere la gradina cu trandafiri –pt. camerele de la parter( exceptie face camera de lux parter, care nu are terasa dar are vedere la mare).

Contact
Telefon: 0241.734.327
Fax: 0241.734.327
Mobil: 0727.903.112, 0722.225.982
Email: vila.julia1@gmail.com


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 3

 
 1. George Petrescu
  2012-05-26
  09:48:20

  Excelent! recomand tuturor cu caldura locatia. Iulia si Stila sunt gazde extraordinare. Ne-am simtit foarte bine in minivacanta de 1 Mai.
  Conditii excelente de cazare. Cu siguranta o sa revenim in vara asta.

   
 2. alex
  2011-04-30
  08:32:14

  Mi-a placut amplasarea - practic pe plaja - si m-au impresionat conditiile ( curatenie,prosoape Versace,asternuturi apretate si albe ca zpada etc..)

   
 3. Cazare Costinesti
  2010-05-31
  08:23:11

  aici am stat eu vara trecuta. Mi-au placut foarte mult camerele

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>