Vila Tosca – Bacau Locatie clasificata la 4 margarete

4 margarete cazare bacau cazare in moldova cazare judetul bacau cazare pensiune cazare pensiune 4 margarete pensiune in bacau

 

Vila Tosca

Vila Tosca ese situata in centrul orasului, o combinatie intre modernitate si traditie, aduce un nou inteles termenilor de stil si eleganta. Vila Tosca isi are resedinta in una dintre cele mai vechi cladiri ale orasului, al carui aer a reusit sa il pastreze intact. Cladirea a fost construita in 1930 si a servit drept resedinta arhitectului constructor. Vila Tosca conserva cladirea originala, singurele transformari fiind legate de amenajarea si igienizarea locatiei.

Capacitate de cazare:
6
5
2

Album foto Vila Tosca


Facilitati Vila Tosca – Bacau


Harta zonala Vila Tosca – Bacau

Descriere Vila Tosca

Vila Tosca beneficiaza de incalzire cu centrala proprie, aer conditionat, izolatie fonica si termica, parcare privata cu paza, o terasa cu incalzitoare si perdea de aer rece, internet atat in camera, cat si pe terasa prin retea wireless. Personalul vilei, componenta umana a spiritului Tosca, este inzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa si intampina nevoile clientilor, acordand o mare atentie detaliilor. Camerele amenajate la cele mai inalte standarde, echipa profesionista si ambientul unic transforma Vila Tosca intr-un stil de viata, si serviciile oferite intr-o experienta unica.
Restaurantul, amenajat intr-un stil aparte, decorat cu tablouri originale, are o capacitate de 47 de locuri. Dimineata, intre orele 7:00-9:30, puteti servi micul dejun inclus in pretul camerei. Vila va ofera o bucatarie de exceptie, traditionala si internationala, preparate gatite in cele mai bune conditii, din ingrediente proaspete, de un bucatar recunoscut pentru talentul sau culinar. Terasa are o capacitate de 32 de locuri si este dotata cu incalzitoare pentru serile reci si cu o perdea de aer rece pentru zilele toride de vara.
Unitatea noastra organizeaza miniconferinte, intalniri de afaceri, mese rotunde, sedinte, reuniuni, punand la dispozitie toate elementele necesare organizarii acestor evenimente la cele mai inalte standarde. Vila Tosca reprezinta un loc ideal pentru cazare in orice anotimp si in orice scop. Va asiguram ca serviciile noastre se ridica la standarde inalte si depasesc nivelul asteptarilor dumneavoastra. Facilitati cazare: fax, TV in living, cutie de valori, internet wireless, internet prin cablu, parcare, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, bar, restaurant. Facilitati camere: internet, frigider, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie, minibar, telefon, TV.

Contact

Telefon: 0234.530.300
Fax: 0234.530.600
Adresa: Bacau


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>