Cabana Dor de munte – Muntele Mic Locatie clasificata la 3 margarete

3 margarete cazare in banat cazare judetul caras severin cazare muntele mic cazare pensiune cazare pensiune 3 margarete pensiune in muntele mic

 

Cabana Dor de Munte este in centrul statiuni Muntele Mic la o altitudine de 1,5 km si este prima adresa pentru Dumeavostra pentru a avea un sejur placut.

Capacitate de cazare:
35
5

Album foto Cabana Dor de munte – Muntele Mic

Facilitati cazare Cabana Dor de munte – Muntele Mic


Harta zonala Cabana Dor de munte – Muntele Mic

Descriere Cabana Dor de munte – Muntele Mic

Cabana Dor de munte va ofera servicii de Cazare pe Muntele Mic, la circa 22 km de Mun. Caransebes, avand ca drum de acces soseaua DJ 608A: Caransebes -> Zervesti -> Turnu-Ruieni -> Borlova -> Statia de teleferic din Valea Craiu -> Muntele Mic.

Cabana este nou construita si este dotata cu tot ce trebuie pentru ca dumneavoastra, familia si prietenii dvs sa petreceti o vacanta sau un weekend de neuitat intr-o statiune cu niste peisaje deosebite si multe posibilitati de agrement (ski, snowboard, drumetii), totodata feriti de aglomeratia din marile statiuni din tara noastra, bucurandu-va de munte in starea lui naturala.

Cazare
Toate camerele sunt dotate cu Televizor (+ televiziune prin cablu) si baie proprie cu cabina de dus sau cada. Deasemenea puteti petrece timpul in restaurantul nostru la televizor, jucand table, remi, carti sau ascultand muzica daca nu alegeti sa fiti pe partie, practicand sporturile specifice de iarna.

In cabana ‘Dor de munte’ mai puteti folosi contra cost, o sala de conferinte (capacitate 40-50 persoane), solar si sauna.

In turism, in general, o importanta deosebita o are starea vremii, care poate “alunga” sau atrage potentialii turisti. Din acest punct de vedere, zona Muntele Mic este privilegiata, fiind una din zonele din tara unde zapada tine chiar si 6 luni pe an. Precipitatiile masive venite din nord-vest, precum si temperaturile scazute, inregistrate pe timp de iarna, fac posibila practicarea sporturilor de iarna, din luna noiembrie, pana in luna mai. Grosimea stratului de zapada, iarna, este în medie de 1 metru. Partiile de schi au pante, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Actualmente se schiaza pe trei partii:
– Partia Nordica: Lungime – 1200 metrii; Dificultate – Medie; Transport – Teleski; Nocturna.
– Partia Valea Soarelui: Lungime – 700 metrii; Dificultate – Usor; Transport – Teleski.
– Partia SubTelescaun: Lugime – 3800 metrii; Dificultate – Greu; Transport – Telescaun.

Cei care nu vor sa practice ski alpin, snowboard si celelalte sporturi practicate pe partii pot alege ca statiune de vacanta Muntele Mic pentru drumetii sau plimbari cu snowmobile, traseele fiind foarte extinse, cu peisaje extraordinar de frumoase. Mai multe detalii despre traseele din aceasta zona puteti gasi la sectiunea Despre Muntele Mic

Localizare
Unitatea geografica a Muntilor Tarcu, din care face parte si Masivul Muntele Mic, ocupa regiunea de nord-vest a Carpatilor Meridionali. Limitele Muntilor Tarcu sunt Valea Timisului si a Bistrei, Valea Raului Rece (Hideg) si Raului Ses, continuat de Raul Mare. Relieful existent in acest tinut este in general muntos, dar printr-o trecere treptata de la campie la piscurile inalte. Crestetul usor bombat al Masivului Muntele Mic, care atinge altitudinea de 1806 m, face foarte usoara ascensiunea pe acest munte. Pentru amatorii de peisaje alpin-stancoase, Masivul Tarcu si traseul pana la Varful Tarcu (2190 m) ofera peisaje splendide, panoramice, greu de uitat de catre orice excursionist. In vaile glaciare, prin retragerea ghetarilor, de multe ori se intalnesc lacuri glaciare, care completeaza peisajul pitoresc al acestor locuri. Mai multe detalii despre aceasta zona puteti gasi la submeniul corespunzator din dreapta.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, biliard, spalatorie, sauna, solarium, terasa, plata cu cardul, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: uscator de par, baie cu cada, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0355.505.111
Fax: 0355.505.110
Mobil: 0733.393.353, 0724.866.500
Email: contact@dor-de-munte.com


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>