Cabana Trei Brazi – Predeal

cabane cabane montane cabane turistice obiective turistice diverse obiective turistice judetul prahova predeal valea prahovei

 

Cabana Trei Brazi

Cabana Trei Brazi este amplasata la 5km de Statiunea Predeal, la poalele Masivului Postavaru, pe culmea Muntelui Moraru la o altitudine de 1128m. Actuala Cabana Trei Brazi, este nou construita, practic este o pensiune cu restaurant si  este situata langa vechea si pitoreasca cabana de lemn, cabana ce a dus faima acestei superbe poiene de munte.

Album foto Cabana Trei Brazi – Predeal

Harta zonala Cabana Trei Brazi – Predeal

Descriere Cabana Trei Brazi – Predeal

Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut.  De aici se zaresc vaile nordice ale Muntilor Bucegi, despartite de culmile Tiganesti si Velicanu, apoi Bucsoiul cu muchiile sale colturoase, greu accesibile. In partea de nord, privelistea este la fel de superba, zarindu-se cu usurinta Muchiile Cheii din Masivul Postavarul si varfurile ascutite ale Pietrei Craiului.

De la Cabana Trei Brazi se ajunge, in doar 30 de minute, la Cabana Poiana Secuilor, situata la o altitudine de 1070 metri, de unde se poate face o plimbare pe Valea Toclitei pana la Cheile Rasnoavei. Un alt traseu de facut la picior este catre Dealul cu Mesteacan, apoi catre Paraul Rece.

Prezentare video Cabana Trei Brazi – Predeal


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>