Cascada Saritoarea Iedutului – Crisana

atractii naturale cascada cascade cascade din crisana

 

Cascada Saritoarea Iedutului

Cascada Saritoarea Iedutului se prezinta ca o cadere de apa de 15 metri, impresionand prin frumusetea naturii salbatice. Accesul la Cascada Saritoarea Iedutului se face prin intermediul drumului ce leaga Stana de Vale de Coada Lacului Lesu, drumul fiind ghidat de semnele de pe peretele din stanca.

Album foto Cascada Saritoarea Iedutului – Crisana

Harta zonala Cascada Saritoarea Iedutului – Crisana


Descriere Cascada Saritoarea Iedutului – Crisana

Traseul este prin padure, in urcare, cu o durata de 15 – 20 minute, destul de usor, chiar fara antrenament. Se urca pe poteca bine batatorita, si se urmareste marcajul. La un moment dat dupa bariera facuta de un bustean cazut la datorie, inca nerevendicat, se aude zgomotul produs de cascada, si se poate observa paralel cu locul unde ajungeti, partea de varf a cascadei, locul de coborare al acesteia.

Pentru a vedea in intregime cascada si a ii admira frumusetea nemarginita, este necasar sa coborati versantul. Zgomotul apei in cadere acopera orice alt sunet, fiind un loc ideal pentru evadarea din cotidian si relaxare.


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>