Complex Eden – Gura Portitei

3 stele cazare gura portitei cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in delta dunarii cazare judetul tulcea cazare pe hotel in gura portitei

 

Complex Eden

Complexul Eden este una dintre cele mai cunoscute alternative de cazare din Gura Portitiei, o localitate cunoscuta de toti turistii care au trecut prin Delta Dunarii, localizata la o distanta de aproximativ 50 km de Tulcea. Apreciat cu trei margarete, Complexul Turistic Eden ofera servicii de calitate tuturor vizitatorilor sositi aici, ce vor avea posibilitatea de a se bucura in aceasta zona de peisaje naturale fermecatoare, unice in Romania.

Facilitati cazare Complex Eden

Album foto Complex Eden

Harta zonala Complex Eden – Gura Portitei

Facilitati Complex Eden

Complexul ofera posibilitati de cazare ce se adreseaza tuturor gusturilor si posibilitatiilor fiecaruia. Un complex de 15 vile cotate cu trei stele, avand un total de 75 de camere, cu grup sanitar propriu, aer conditionat, mobilier modern, apa calda si rece curenta.

Pe plaja langa complex sunt amplasate 77 casute din lemn cu cate doua paturi, deservite de doua grupuri sanitare comune, avand fiecare dusuri cu apa calda si rece curenta, toate acestea la standarde europene.

Restaurant Complex Eden

Restaurantul satului de vacanta este recunoscut pentru celebrele preparate de peste care au contribuit pe deplin la renumele acestor locuri dar si datorita mancarurilor delicioase ale bucatariei traditionale romanesti.

Facilitati extra Complex Eden

Excursiile organizate, cu salupa sau vaporul, zilnic pe canalele Deltei,inchirierea de barci cu rame, barci cu motor, hidrobiciclete, ski jet, terenuri de tenis si volei. Un ghid local poate insoti turistii in excursii, tariful pentru acest serviciu stabilindu-se in functie de preferintele si durata excursiei.

Contact Complex Eden

Telefon: 0724.214.224, 0722.555.645
Adresa: Jurilovca, Gura Portitei, judetul Tulcea
Email: receptie@guraportitei.ro


 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
  1. bors ioan
    2012-11-21
    13:49:55

    O tara frumoasa,locuri,oameni.CU PUTIN OPTIMISM NE PUTEM"INFRUPTA"SUFLETESTE.