Contact

 

Despre TurismLand.ro
Echipa de colaboratori

TurismLand are in spate o echipa de tineri increzatori in dezvoltarea turismului in Romania, fosti sau actuali studenti la geografie si turism, bloggeri dar si pasionati de frumusetile tarii. TurismLand nu este un site comercial si nici nu apartine de vreo agentie de turism, este un proiect privat – colectiv al echipei din spatele acestui blog de turism, autofinantat din resurse proprii. O parte din colaboratori: Alexandra Alistar, Taiatu Beatrice, Birladeanu Andra, Boroanca Andreea, Bujor Madalina, Craioveanu Mihaela Nicoleta, Luca Adriana, Ghita Mirela Cristina, Negrescu Daniela, Robeci Gabriela, Albu Antonia, Voicu Carmen, Savu Anca, etc.

Iti apreciem interesul acordat acestui site!
Puteti apela cu incredere la suportul nostru si vom incerca sa te ajutam

Suntem bucurosi sa primim un email de la tine in caz ca:
– Ai gasit o greseala in descrierile obiectivelor turistice, in descrierile cazarilor prezentate pe site, sau in albumul foto, sau in orice alta sectiune a siteului.
– Ai informatii si poze despre un obiectiv turistic pe care noi nu l-am prezentat pe site.
– Ai gasit un link nefunctional la noi in site.
– Ai gasit un comentariu obscen sau ofensator in opiniile membrilor din site.
– Ai o sugestie cum putem sa imbunatatim TurismLand.ro sau vrei sa devii partenerul nostru.
– Doresti sa adaugi ceva in plus la un obiectiv turistic anume sau ai poze de o calitate mai buna al respectivului obiectiv.

Publicitate pe TurismLand.ro
Reclama ta poate fi aici. Simplu si ieftin!

Ai o afacere in domeniul Turismului si nu numai sau vrei sa promovezi ceva anume? TurismLand.ro iti ofera sansa de a-ti promova afacerea ta.

Viziteaza sectiunea: [Oferta Publicitate TurismLand.ro]

Inscriere Cazari, Restaurante, Atractii turistice
Afacerea
ta poate fi prezentata in detaliu aici.

TurismLand.ro va poate ajuta sa va prezinte in detaliu afacerea dvs. in domeniul turismului indiferent care este aceasta. Sunteti proprietarul unui Hotel sau a unei Pensiuni? Detineti un Han sau un Restaurant cu un anume specific? Sau poate un targ de prezentare, un centru de inchirieri diverse sau de echitatie? Noi va putem ajuta!

Viziteaza sectiunea: [Inscriere]

Formular de Contact

[contact-form 1 “Contact form 1”]