Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt Locatie clasificata la 2 stele

2 stele cazare hotel cazare hotel 2 stele cazare in moldova cazare judetul neamt cazare piatra neamt

 

Promptitudine, acuratete si rafinament, caracteristici esentiale ale serviciilor noastre hoteliere.
In mod permanent si gratuit receptia hotelului asigura toate informatiile de interes general si turistic solicitate de clienti precum si primirea si pastrarea in seifurile hotelului a valorilor si bagajelor personale.

Capacitate de cazare:
42
94
7

Album foto Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt

Facilitati cazare Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt


Harta zonala Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt

Descriere Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt

Grand Hotel Ceahlau este situat in mijlocul municipiului Piatra Neamt, oras cu o istorie seculara, bogat in marturii ale istoriei poporului roman, important centru industrial, comercial si turistic al Romaniei.
Grand Hotel Ceahlau dispune de 11 nivele de 244 de locuri in 42 de camere single, 94 de camere duble si 7 apartamente de nivel VIP, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie.

Descriere Grand Hotel Ceahlau – Piatra Neamt

Restaurant Ceahlau, situat la parterul hotelului, se distinge prin servicii de inalt profesionalism si rafinament, ofera o varietate de meniuri din gastronomia internationala, o colectie completa de vinuri din cele mai renumite podgorii din Romania, un sortiment larg de bauturi alcoolice si nealcoolice si prin programele muzicale, care asigura o atmosfera relaxanta seara de seara.

Agrement

Orasul Piatra Neamt, resedinta judetului Neamt este situat in partea centrala a judetului, pe partea stanga a raului Bistrita. Orasul a fost mentionat prima data sub numele de “Piatra” in 1387-1392, dar in 1859, dupa unirea Principatelor Romane, numele Neamt a fost adaugat la Piatra. Are o populatie de aproximativ 130 000 de locuitori, majoritatea lucrand in industria producerii energiei electrice, prelucrarii lemnului, textila, alimentara sau turism.

Telegondola este cel mai simplu si rapid mijloc de transport pentru a ajunge la partia de ski de pe dealul Cozla, si modul ideal prin care puteti admira orasul si imprejurimile de la o inaltime considerabila.

Statie pornire: gara Piatra-Neamt Statie. Sosire: muntele Cozla, altitudine 657 metri

Program functionare: Marti-Duminica / 10:00 – 20:30

Locurile care merita vazute in orasul Piatra Neamt:
– Biserica Domneasca “Sf Ioan Botezatorul” construita in 1498, iese in evidenta prin structura interioara, forma si stilul rafinat.
– Turnul lui Stefan cel Mare, construit la 1 an dupa proiectarea bisericii. Aceste doua cladiri faceau parte din vechea curte domneasca.
– Ruinele dacice de la Batca Doamnei dateaza din primul secol i.Hr. – primul secol d.Hr.
– Muzeul de Istorie Piatra Neamt, de pe strada Mihai Eminescu nr. 10, adaposteste aproximativ
20 000 de obiecte si cea mai importanta colectie arheologica apartinand culturii Cucuteni (mileniul 4-3 i.Hr.) – Muzeul de Arta – Piata Libertatii
– Muzeul de Stiintele Naturii , str Petru Rares nr 26, are o colectie de fosile de pesti, din care 29 de specii care nu se mai gasesc nicaieri in lume, si deasemenea exponate foarte rare din geologia, flora si fauna Muntilor Neamtului.

Contact

Telefon: 0233 / 219.990
Fax: 0233 / 2153540
Email: office@hotelceahlau.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>