Hotel Belvedere – Vatra Dornei Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in bucovina cazare judetul suceava cazare vatra dornei hotel in vatra dornei

 

Hotel Belvedere

Hotelul Belvedere situat in Vatra Dornei beneficiaza de o variata oferta de agrement, si de un spatiu pitoresc si va propune sa va ofere un mediu placut a unei seri, a unui sejur, vacanta sau vizita de afaceri intr-o ambianta de neuitat, impunandu-se prin aspect, eleganta si rafinament.

Capacitate de cazare:
12
4
5

Album foto Hotel Belvedere

Facilitati cazari Hotelul Belvedere – Vatra Dornei


Harta zonala Hotel Belvedere – Vatra Dornei

Descriere Hotel Belvedere

Hotelul Belvedere din Vatra Dornei va ofera cazare in 12 camere duble, 4 camere matrimoniale si 5 apartamente, moderne, confortabile, dotate cu aer conditionat, jacuzzi, grup sanitar propriu, minibar, telefon, televizor, internet, room service, apa calda permanent, frigider, uscator de par. Dispune de sala de conferinte cu 60 de locuri, restaurant cu 62 de locuri, terasa cu 50 de locuri, living, parcare, lift, seif la receptie.
Hotelul este amenajat in vila in care a locuit si a scris Lucian Blaga, aceasta putand fi vizitata, finisajele si modernizarile fiind de o calitate deosebita. Puteti citi din opera lui, in mica biblioteca aflata in receptia hotelului. Suntem mandri ca prin aceste locuri au trecut personalitati culturale ale vremurilor de odinioara si in acest sens am amenajat camera in care a creat marele scriitor. Sunteti invitati sa descoperiti adevarata ospitalitate bucovineana la standardele cele mai inalte, si in acelasi timp sa va bucurati de pozitia pitoreasca, de climatul subalpin, de panorama deosebita intr-o imagine spectaculoasa asupra intregului oras, pe care o ofera hotelul.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, cutie de valori, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, sala de mese, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte.
Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0745 651 150
Adresa: Vatra Dornei


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>