Hotel Bielmann – Sanpetru Locatie clasificata la 3 margarete

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul brasov cazare sanpetru hotel in sanpetru

 

Hotel Bielmann

Situat la 5 km de Brasov si 15 km de Poiana Brasov, pe DJ 103 in Sanpetru, hotelul Bielmann este unul dintre cele mai frumoase si dotate hoteluri din zona Brasovului. Localitatea Sanpetru, veche asezare saseasca, prezinta avantajul unor posibilitati de agrement specifice, datorate aeroclubului Mircea Zorileanu, unde se pot organiza zboruri cu planorul, motoplanorul si parapanta.

Capacitate de cazare:
11
11

Album foto Hotel Bielmann


Facilitati cazare Hotel Bielmann – Sanpetru


Harta zonala Hotel Bielmann – Sanpetru

Descriere Hotel Bielmann

Hotelul Bielmann oaza de odihna si comfort , reprezinta nu numai servicii de maxima calitate intr-un spatiu natural privilegiat ci si mediul de relaxare prielnic si dorit de fiecare dintre noi. Cu o capacitate de cazare de 44 de locuri, hotelul Bielmann pune la dispozitia clientilor urmatoarele: 22 camere duble cu acces la internet si TV prin satelt, sala de conferinte cu o capacitate de 120 de locuri, sala de fitness dotata la ultimele standarde europene, doua saune, jacuzzi in incinta salii de fitness, piscina exterioara, teren de tenis. Toate acestea, la care se adauga si terasa de vara, gradina cu gazon si flori in suprafata totala de 7.000 metri patrati, fac din hotelul Bielmann o tinta demna de ales pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra. Astfel, ambianta naturala si farmecul arhaic al acestui loc indepartat de zgomotul orasului este amplificat atat de o serie de facilitati demne de admirat cat si de bucatele alese ale restaurantului nostru sau de vinul de soi al cramei Bielmann.
Odata sosit aici, ochiul calatorului, dar deopotriva si spiritul sau este sedus de atat de oportunitatile unui concediu paradisiac visat de mult cat si de tihna si splendoarea dealurilor Tarii Barsei. Dealul Lempes strajuieste zarea hotelului Bielmann invitand oaspetii, discret dar ferm la un exercitiu de admiratie – aici, si numai aici, pe acest deal, vietuind poate de milenii, planta Adonis Florae – vestigiu autohton natural si semn al splendorii delicate care inconjoara hotelul Bielmann. Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, crama, internet prin cablu, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, masaj, biliard, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte. Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact

Telefon: 0268.360.581, 0728.994.552
Fax: 0268.360.581
Adresa: Str. Republicii nr.133, Sanpetru


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>