Hotel Carpati – Baia Mare Locatie clasificata la 4 stele

4 stele cazare baia mare cazare hotel cazare hotel 4 stele cazare in maramures cazare judetul maramures hotel in baia mare

 

Situat pe malul raului Sasar, care strabate orasul Baia Mare separand zonele rezidentiale de centrul nou si cel vechi, centrat de Turnul lui Stefan cel Mare, Hotel Carpati te impresioneaza prin dotari, confort, verdeata si liniste, punandu-te la adapost de zgomotul cauzat de trafic.

Prin pozitia centrala, hotelul Carpati ofera acces rapid catre toate punctele de atractie turistica, dar si catre locatiile cheie pentru cei care calatoresc in interes de afaceri.
Hotel Carpati ofera facilitati de cazare complexe, completate de primirea si servirea profesionala.

Capacitate de cazare:
2
12
45
35

Album foto Hotel Carpati – Baia Mare

Facilitati cazare Hotel Carpati – Baia Mare


Harta zonala Hotel Carpati – Baia Mare


Descriere

In orasul Baia Mare din Transilvania, inconjurat de fermecatorul peisaj al muntilor bogati in aur si al padurilor de castani, Hotelul Carpati ofera cea mai buna cazare si pensiune oaspetilor sai in: 2 apartamente, 12 camere matrimoniale, 45 camere duble, 35 camere single, toate dotate cu televizor color, minibar si aer conditionat.
La dispozitia dumneavoastra se mai afla: un restaurant cu 420 locuri avand o excelenta bucatarie internationala si romaneasca, un salon mic dejun, bar de zi, sala de conferinte, o terasa cu 300 de locuri, o parcare pazita si garaje.

Intruniri si evenimente

Hotel Carpati pune la dispozitia clientilor sai, doua saloane destinate diverselor evenimente speciale, cum ar fi zile de nastere, aniversari, petreceri private, dar si pentru diferite intruniri de afaceri, interviuri, prezentari.
Unul dintre cele doua saloane poate gazdui un numar de 10 pana la 14 persoane, iar cel de al doilea fiind mai mare, poate gazdui de la 15 pana la 20 de persoane. Fiecare salon este dotat cu televizor color, aer conditionat, linie telefonica, acces la internet. Pe langa aceste dotari, cele doua saloane ofera sistem de sonorizare cu microfon, proiector si ecran, flipchart.
Cele doua saloane permit si servirea mesei, hotelul oferind o gama larga de aperitve si feluri de mancare, menite sa satisfaca pana si pe cei ma pretentiosi clienti. Salile se pot aranja in functie de evenimentul care va avea loc.
Pentru evenimente mai mari, Hotel Carpati pune la dispozitie sala restaurantului de 420 de locuri cu toate dotarile necesare.

Recreare

Hotel Carpati ofera facilitati de recreare si mentinere in forma a clientilor sai.
Fitness
Sala de fitness este dotata cu diferite apartate pentru antrenament personal al clientilor. Sala de fitness are doua televizoare, astfel incat in timp ce va practicati exercitiile fizice sa va delectati cu diferite emisiuni TV.
Masaj
Pe langa confortul camerelor, Hotel Carpati va ofera si posibilitatea de a va relaxa cu un masaj oferit de o perosoana calificata. Rezervarile pentru masaj se fac in momentul in care clientul este cazat la hotel. Acest serviciu nu este inclus in pretul camerei.
Sauna
Pe langa serviciile prezentate mai sus Hotel Carpati pune la dispozitie si doua incaperi pentru sauna. Acest serviciu este inclus in pretul camerei si va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-o ambianta placuta si inedita.

Contact
Telefon: 0262 / 214.812, 0262 / 214.813
Fax: 0262 / 215.461


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 2

 
 1. koko
  2013-02-12
  20:18:10

  este un hotel de rahat,am fost la un banchet in 2011cu lic i baia mare,un ospatar mi-a spus ca nu are sa-mi dea aperitiv si gustare calda numai daca renunta cineva sa manince.gunoaie m-au umilit .ginditiva daca la profesori au asa ospataroi ce au la oameni de rind?
  gunoaie sa dispara

   
 2. koko
  2013-02-08
  20:30:49

  este cel mai de rahat hotel din mm.
  am fost la un banchet in2011
  a fost cea mai mizerabila seara din viata mea
  m-au umilit, sunt profesor de 30 de ani am 50 de ani
  sunt niste gunoaie isi bat joc de oameni
  am intirziat 30 - 60 minute au spus ca nu au sa-mi de-a aperitiv si gustare calda numai daca nu a mincat de pe masa cineva ... gunoaie
  am plecat cu un gust amar

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>