Hotel Castel Dracula – Piatra Fantanele Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in transilvania cazare judetul bistrita nasaud cazare piatra fantanele hotel in piatra fantanele

 

Hotel Castel Dracula - Piatra Fantanele

Hotelul Castel Dracula este pozitionat in Pasul Tihuta din Muntii Bargaului, in Piatra Fantanele, la 1116 metri altitudine.

Construit in stilul unui castel medieval in 1983, hotelul dispune de 135 de locuri de cazare repartizate in 3 apartamente si 57 camere cu 2 paturi si 5 camere triple. Spatiile de cazare dispun de baie proprie, telefon si TV.

Capacitate de cazare:
57
2
5
3

Album foto Hotel Castel Dracula – Piatra Fantanele

Facilitati cazare Hotel Castel Dracula – Piatra Fantanele


Harta zonala Hotel Castel Dracula – Piatra Fantanele

Descriere Hotel Castel Dracula – Piatra Fantanele
Mitul Contelui Dracula a fost inspirat din frumusetea si salbaticia Muntilor Bargaului, iar Bram Stocker a fixat coordonatele geografice ale intamplarilor din cartea sa, chiar in Bistrita – Nasaud. Asadar, daca vrei sa mergi cu adevarat pe urmele lui Dracula, trebuie neaparat sa vii in Bistrita – Nasaud.

Fantasticul “Pas” din Muntii Bargaului care face legatura intre Transilvania si Bucovina, constituie o atractie deosebita din punct de vedere turistic. In aceasta zona mirifica, hotelul-castel “Dracula” inaugurat in anul 1983 este o borna la hotarul dintre judetele Bistrita Nasaud si Suceava, amplasat la altitudinea de 1116 m in imediata apropiere a DN 17. Castelul-hotel “Dracula” domina larga panorama a muntilor, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura si in acelasi timp de confort. Arhitectura medievala a castelului si a curtii interioare impresioneaza prin originalitatea sa.

Zona se impune in climatul tonic, stimulent, cu aer puternic ozonat si cu cel mai ridicat continut de iod din atmosfera din toata tara, creand, impreuna cu toti factorii naturali, un mediu curativ pentru tratamentul nevrozei astenice, surmenajului, convalescentilor, o stare buna de sanatate, suferinzilor de bazedof, etc. De un pitoresc deosebit atat vara cat si in anotimpuril alb, zona Tihuta, punct de atractie si de intalnire pentru iubitorii muntelui, ofera excelente conditii pentru practicarea sporturilor de iarna, fiind un adevarat eden de liniste, sanatate si recreere.

Restaurantul castelului este amenajat in stil medieval, avand saloane decorate tematic (restaurantul principal are 67 de locuri, salonul de nefumatori 30 de locuri, Salonul Privat al Contelui Dracula 10 locuri, “crama” cu 110 locuri si barul “din turn” cu 40 locuri) care dau viata unor scene misterioase din povestea Contelui D1racula.

Bucataria
castelului este renumita pentru mancarurile deosebit de gustoase, preparate dupa retete traditionale. Din meniu nu lipsesc specialtatile din bucataria internationala, specialitatile dedicate Contelui Dracula, dar si bauturile de culoarea sangelui preferate de temutul conte.

Va oferim:
– Petreceri cu vampiri si printese, cu meniuri si bauturi preferate de Contele Dracula, in salile special amenajate sau in jurul unui foc de tabara.
– La fiecare data de 30 octombrie are loc `balul Vrajitoarelor la Castel`, un eveniment lansat in 2010 si care s-a bucurat de un mare succes.
– Vizite in infricosatorul Cavou al Contelui Dracula.
– Drumetii si plimbari in aer liber pe traseele marcate din Muntii Bargaului.
– Partie de schi.
– Urcare cu telescaunul, in orice sezon, pentru o panorama splendida asupra Muntilor Bargaului si Rodnei.
– Picnicuri in aer liber pe munte, la Lacul Colibita sau la stanele traditionale din imprejurimi.

Datorita climatului tonic, cu aer puternic ozonat si cu cel mai ridicat continut de iod in atmosfera din toata tara, a peisajului de o frumusete rara cat si a serviciilor la un inalt grad de calitate, Hotelul Castel Dracula este cel mai cautat din zona.

Facilitati cazare: fax, sanie trasa de cai, ATV, internet wireless, schimb valutar, se accepta animale, parcare, biliard, spalatorie, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, bar, restaurant, tichete de vacanta

Facilitati camere:
uscator de par, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV

Contact
Telefon: 0263.264.010, 0263.264.020
Email: contact@hotelcasteldracula.ro


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>