Hotel Cazino – Sarata Monteoru Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul buzau cazare sarata monteoru cazare valea buzaului hotel in sarata monteoru hotel in valea buzaului

 

Hotelul Cazino este una dintre unitatile de cazare puse la dispozitia turistilor care viziteaza Statiunea Sarata Monteoru din judetul Buzau. Cele trei stele ale acestui hotel sunt justificate de locatia frumoasa, intr-un cadru natural pitoresc, de calitatea serviciilor si facilitatilor oferite si de raportul calitate pret foarte bun.

Capacitate de cazare:
15
5

Album foto Hotel Cazino – Sarata Monteoru

Facilitati cazare Hotel Cazino – Sarata Monteoru


Harta zonala Hotel Cazino – Sarata Monteoru

Facilitati Hotel Cazino – Sarata Monteoru

Hotelul beneficiaza de prezenta a doua restaurante, de 200, respectiv 75 de locuri, o crama proprie, o sala de conferinte, si un parc, unde turistii se pot relaxa. Tot aici se gasesc si o piscina cu apa sarata, cu o capacitate de aproximativ 150 locuri, singura  de acest fel din localitate, un teren de sport si parcare proprie. Mai mult, hotelul dispune de o bucatarie proprie, cu specific international si traditional romanesc, de bar si de terasa. Sunt acceptate la hotel si animalele, plata se poate face cu cardul, iar la receptie exista un seif in care pot fi depozitate lucrurile de valoare.

Facilitati camere

Cele 20 de camere ale hotelului, fie ca sunt cu doua paturi sau cu un pat matrimonial, sunt dotate cu aer conditionat, minibar, internet prin cablu si wireless, televizor LCD, telefon si fax. De asemenea, toate camerele beneficiaza de baie, dotata cu uscator de par, incalzire prin centrala proprie, de aer conditionat si de room service.

Restaurant Hotel Cazino – Sarata Monteoru

Complexul turistic Cazino beneficiaza de prezenta a doua restaurante: unul mai mic, de 75 de locuri si unul mai incapator, ce poate gazdui pana la 200 de locuri. Aici se pot organiza diverse mese festive pentru diferite ocazii, petreceri sau intalniri de afaceri.

Contact Hotel Cazino – Sarata Monteoru

Telefon: 0238.451.002

Fax: 0238.451.002

Mobil: 0722.283.474, 0727.155.218

Adresa: Str. Principala, nr. 45, Sarata Monteoru

Email: office@cazino-monteoru.ro


 
 
 
 
 
 

Comentarii articol: 1

 
 1. cotiga dorin
  2012-11-28
  13:30:06

  Foarte buna servirea, cazarea, personalul este binevoitor si asigura o servire de calitate.
  Voi reveni in vara 2013, avind in vedere si peisajul mirific si linistea statiunii.
  Mergeti si convingeti-va de aceste lucruri !

   
 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>