Hotel Cota 1400 – Sinaia Locatie clasificata la 3 stele

3 stele cazare hotel cazare hotel 3 stele cazare in muntenia cazare judetul prahova cazare sinaia cazare valea prahovei hotel in sinaia hotel pe valea prahovei

 

Hotel Cota 1400 - Sinaia

Situat pe Platoul Bucegi, la altitudinea de 1400m, Hotelul Cota 1400 este alegerea ideala pentru orice calator, turist sau om de afaceri, fiind un loc perfect pentru organizarea de evenimente sau pentru petrecerea vacantelor si week-endurilor in conditii de calitate si confort.

Capacitate de cazare:
4
34
7
21
6

Album foto Hotel Cota 1400 – Sinaia

Facilitati cazare Hotel Cota 1400 – Sinaia


Harta zonala Hotel Cota 1400 – Sinaia

Descriere Hotel Cota 1400 – Sinaia

Spatiile de intalniri si reuniuni puse la dispozitie raspund cerintelor actuale ale clientelei corporate.

Construit in 1939 intr-un stil architectonic ce se incadreaza perfect in peisaj, hotelul a fost complet renovat in 2004 oferind in momentul de fata un design modern si dotari de ultima generatie.

Complexul completeaza in mod ideal atmosfera acestui colt de natura special oferind 72 de camere orientate panoramic, restaurant si bar, numeroase posibilitati pentru organizarea de evenimente dar si pentru petrecerea timpului libera toate acompaniate de servicii flexibile, responsabile, profesionale.

Situat la altitudinea de 1400 m, la o distanta de 10 km (pe sosea) de Sinaia, aproape de partiile de schi de la Cota 2000 si Cabana Miorita, Hotelul Cota 1400 ofera doritorilor locul ideal departe de stresul si aglomeratia urbana.

Accesul din Sinaia se realizeaza cu:
– automobil propriu (15 minute pe drum asfaltat din Sinaia)
– telecabina
– transfer asigurat de hotel cu microbuz propriu (la cerere contra cost)

Instalatiile tehnice de urcat pe cablu sunt diversificate: doua telecabine intre Sinaia si Cota 1400 si intre Cota 1400 si Cota 2000, telescaun intre Cota 1400 si Cota 1950 si telegondola intre Sinaia(plecare de la taverna Sarbului) si Cota 1400.

Va asteptam cu drag!

Facilitati cazare: fax, transport auto, masa de ping-pong, internet wireless, discoteca, parcare, biliard, room service, sauna, plata cu cardul, gratar/barbeque, sala de mese, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV.

Contact
Telefon: 0244 314 990, 0749 033 352
Adresa: Sinaia, Str. Drumul Cotei nr. Fn


 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

 

Fii primul care comenteaza acest articol.

 

Ai fost aici? Vrei sa mergi? Scrie-ne parerea ta!

 XHTML: Puteti folosi urmatoarele taguri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>